Afscheidsspeech

Herinneringen tot leven laten komen

Een afscheidsspeech is een belangrijk moment; of u nu zelf afscheid neemt van uw werk, of een andere organisatie, een speech houdt omdat een collega vertrekt, of spreekt tijdens een rouwdienst of crematie. Ziet u er tegenop? Na afloop van de training Spreken in het Openbaar van Spreek.nl niet meer.

Een beleving creëren

Een onvergetelijke afscheidsvoordracht is een beleving. En ontstaat als mensen, gebeurtenissen en ervaringen in uw speech tot leven komen. Wanneer u uw toehoorders in het verhaal meesleurt, dankzij uw vermogen om beeldend te vertellen.

De sleutel naar succes

De gave om met woorden een ervaring op te roepen bezitten we allemaal. Ook u kunt dit. Tijdens de training ‘Spreken in het Openbaar’ van 2 dagen krijgt u de sleutel aangereikt om de deur te openen naar uw eigen potentieel. Er wordt tijdens de trainingsdagen veel geoefend.

Alle technieken komen aan bod

Tijdens een goede speech wisselen emoties bij de toehoorders zich af. Uw verhaal is beurtelings aangrijpend,  humoristisch, speels, spannend, dan weer hartverwarmend. Onze docent leert u alle technieken die hier bij komen kijken. Maximale inzet van stem, lichaamstaal, contact maken en het oplossen van eventuele individuele belemmeringen komen allemaal aan bod. Na afloop bezit u de gereedschappen en het zelfvertrouwen om voortaan trefzeker te speechen.

U kunt de training volgen in klein groepsverband van 6 tot 12 personen op verschillende locaties in Nederland.   

Uw investering: € 1.260,- ex. BTW Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.   Inschrijven ook Incompany

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
*10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met speechen of flinke speechangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Dit zeggen onze cursisten:
 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland   Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen