Authentiek presenteren

Zo zet je jezelf als spreker op de kaart

Is het u ook opgevallen? De beste sprekers zijn stuk voor stuk authentiek. Er is niets gekunstelds aan. Zij onderscheiden zich van anderen door uitgesproken zichzelf te zijn. Denk bijvoorbeeld aan tv-persoonlijkheden  als Freek Vonk, René van der Gijp, Linda de Mol, Beatrice de Graaf en Maarten van Rossem.

Geen eenheidsworst

Wilt u ook uw eigen authentieke presentatiestijl ontdekken en verder ontwikkelen? Zodat u als spreker een blijvende indruk maakt? Kies dan voor de training ‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl. Ons trainingsinstituut staat er om bekend dat wij geen eenheidsworst aan cursisten afleveren.

Er zijn al anderen genoeg

Wat de door ons opgeleide sprekers met elkaar gemeen hebben, is, dat zij zich alle presentatievaardigheden tot in de puntjes hebben eigen gemaakt. Het onderscheid zit hem er in dat iedereen leert zijn eigen persoonlijkheid in het presenteren tot uitdrukking te brengen. Het ‘Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg’, staat tijdens onze training centraal. Want pas dan kunt u met ware passie een verhaal vertellen.

Meer ontspanning en plezier

Onze docenten hanteren technieken waarbij u moeiteloos in contact komt met uw eigen intrinsieke wijze van presenteren. Als ‘de beer eenmaal los is’, ervaart u nog veel meer ontspanning en plezier tijdens het spreken in het openbaar. En u niet alleen. Uw puurheid oefent een grote aantrekkingskracht uit op uw publiek. Dit maakt dat er een werkelijke verbinding tot stand komt.

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die in contact wil komen met de kracht van de eigen authenticiteit in relatie tot presenteren en spreken in het openbaar. En verdieping zoekt als het gaat om bewezen presentatietechnieken.

Uw investering bedraagt: € 1.260,- 

Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.  Inschrijven ook Incompany

Aantal deelnemers:6 tot 12 personen. 

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar)
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten'
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  

* 10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

 

 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen