Bruiloftsspeech

Zo maakt u er een feest van!

Als twee mensen elkaar het ja-woord geven, zit niemand te wachten op een lange, saaie speech. Vaak gebeurt dit echter wel en wachten de feestgangers met kromme tenen tot dit noodzakelijke kwaad voorbij is. Natuurlijk wilt u dit niet op uw geweten hebben.

Snel en vakkundige getraind worden

Wilt u van uw bruiloftsspeech een feestje maken? Laat u dan trainen door Spreek.nl. Tijdens de sneltraining ‘Spreken in het openbaar’, wordt u snel en vakkundig klaargestoomd om een bruiloft op te luisteren met een steengoede speech waar nog lang over wordt nagepraat.

U krijgt de juiste gereedschappen

Een fijne speech kenmerkt zich door spontaniteit, een persoonlijke thouch, herkenning, een vleugje humor en weten wanneer het genoeg is. Dit vraagt niet om een ellenlange voorbereiding, maar om het weten welke onderwerpen u wilt aanstippen. De inzet van bewezen (spreek)technieken, zorgt voor de rest.

Deze technieken leert u van onze docent, die zelf gepokt en gemazeld is in de praktijk. U oefent tijdens de training uitgebreid met uw medecursisten en leert zo ook veel van het naar elkaar kijken en luisteren.

Remmingen vallen weg

Mocht u last hebben van remmingen met betrekking tot het houden van een speech, geen nood. Het uit de weg ruimen van barrières is een ingebouwd specialisme tijdens al onze trainingen.   

U kunt de training volgen in klein groepsverband van 6 tot 12 personen op verschillende locaties in Nederland.   

Uw investering: € 1.260,- ex. BTW Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.   Inschrijven ook Incompany

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
*10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met speechen of flinke speechangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Dit zeggen onze cursisten:
 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland   Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen