Ervaringen

Schriftelijke reacties

Goede tips die ik nooit eerder hoorde

Goede tips die ik nooit eerder hoorde

Een leuke, leerzame 2-daagse training! De voornaamste reden dat ik de cursus heb gevolgd is omdat ik vooraf aan het spreken voor grote groepen me nogal zenuwachtig maak en daar wilde ik mee leren dealen. Ik heb van Pieter Frijters goede tips met een logische uitleg gekregen over hoe daarmee om te gaan. Op een manier die ik nog niet eerder had gehoord. Ik ben er van overtuigd dat zijn tips me enorm zullen helpen. Deze cursus was voor mij de moeite waard en ik raad het anderen ook aan. 
Annemarie A.S. Wiesmeier-van der Brugge – Brugrecht Advocaten Den Haag
Verbluffend goede training

Verbluffend goede training

Ik heb buitengewoon genoten van jullie training. De sfeer, de training, de entourage, de heerlijke maaltijd… het is bij jullie altijd weer perfect voor elkaar. Het is werkelijk verbluffend hoe makkelijk je na deze training voor de camera staat. Het belangrijkste verschil is de positieve en ontspannen mindset die jullie weten te creëren. Je hebt mij geleerd authentiek en overtuigend mijn verhaal neer te zetten en dat vrijwel zonder enige voorbereiding. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.
Hugo Paans - algemeen directeur / CEO ErfGoed

Werken aan je toekomst

Werken aan je toekomst

Het is een training waarin je werkt aan je toekomst en het met meer vertrouwen spreken voor groepen. Kleine praktische tips breng je direct in de praktijk en zorgen voor rust tijdens het presenteren.
Rick de Boer | Sr. Projectleider Asset Management, Arcadis Nederland B.V.

Zelden zo’n goede training gevolgd

Zelden zo’n goede training gevolgd

Ik heb de 2 daagse training “Spreken in het openbaar” gevolgd in Waddinxveen en daar heb ik erg veel aan gehad.

Alles wat Pieter Frijters zegt is waar en het werkt! Hij heeft mij (en de rest van de groep) geleerd anders te kijken naar een groep en naar mijzelf. Hij trekt je, op een prettige, goede manier, uit je comfortzone.

Die omschakeling zorgt er voor dat je daar ECHT staat en de technieken die je leert, stellen je in staat een verhaal te vertellen dat boeit en bijblijft, zelfs als het nergens over gaat.

Je leert te improviseren en te schakelen en terug te keren naar de rust in jezelf als dat nodig is.

De 2-daagse training is inclusief een aantal gratis refresh-trainingen en ik heb er al 1 gevolgd. Ik ben heel blij met die extra service, je wordt weer even uitgedaagd en kan weer even wat puntjes op de i zetten.

Alles om de cursus heen was heel goed geregeld. De ruimte in Waddinxveen is professioneel en toch sfeervol. De lunch was uitgebreid en luxe.

Ik heb diverse trainingen en workshops gevolgd, maar zelden zo goed geregeld en verzorgd als bij Spreek.
Angelina Polderdijk – Adviseur projectbeheersing Waterschap Hollandse Delta

Verbetering op veel vlakken

Verbetering op veel vlakken

Een persoonlijk coaching bij Pieter Frijters heeft me veel opgeleverd. Ik kan mij dankzij de MindTuning Methode tijdens het geven van presentaties weer focussen op de vakinhoud en in contact met mijn publiek zijn en blijven. Deze methodiek draagt ook bij aan verbetering in mijn privéleven. Het heeft me dus op meerdere vlakken verder gebracht. Ik kan er blijvend een beroep op doen.
Jopi Versleijen - MSc Cultuurmatch

Ik heb geleerd om rust te pakken

Ik heb geleerd om rust te pakken

Hoewel presenteren mij geen stress oplevert, waren er tijdens de training Spreken in het Openbaar nog tal van punten die ik heb bijgeleerd om nog overtuigender over te komen. Ik heb geleerd rust te pakken waar ik voorheen nog wel eens te snel en teveel wilde vertellen. Ik ben heel enthousiast over deze training!
Folkert Schornagel - student TU Delft
Je leert snel dankzij veel praktijk

Je leert snel dankzij veel praktijk

Ik moet voor mijn werk regelmatig demo’s of presentaties geven. Nu ondervond ik hier best wat spanning voor. Daarom besloot ik om een cursus Spreken in het Openbaar bij Spreek te doen. 

De eerste dag heb ik geleerd om me op mijn gemak te voelen als ik voor een groep sta. Verder heb ik een aantal presentaties /verhalen mogen vertellen. Dit allemaal zonder enige voorbereiding!

De maandag er op had ik op mijn werk een demo. Tijdens de demo heb ik de geleerde technieken in de praktijk kunnen gebruiken. Ik voelde mij hierdoor zekerder en het ging mijn inziens best goed.

De tweede cursusdag bij Spreek hebben we weer een aantal technieken geleerd en weer een aantal keer voor de groep mogen staan. Ik vond het een leuke cursus waarbij je snel leert omdat het een praktijkgerichte cursus is.
Jaco Hamelink - software tester

A la minute training, commentaar en bijsturing

A la minute training, commentaar en bijsturing

Ik vond de training fijn omdat er concrete voorbeelden gegeven worden. En natuurlijk à la minute training, commentaar en bijsturing. Na de eerste dag ging een online training al veel beter én met meer zelfvertrouwen.  Ook de trainer zelf helpt natuurlijk. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad.
Harald Hovenkamp MSc, MA - Kaatje bij de Sluis, Restaurant & Résidence

Waardevolle feedback

Waardevolle feedback

Ik heb de training al meerdere malen aan anderen aanbevolen. Ik vond vooral de feedback van Pieter op de verschillende presentaties heel erg waardevol!
Denny Plaggenburg, Head of Video bij Telegraaf Media Groep
 
What do you want to do ?
New mail
Zeer krachtige training

Zeer krachtige training

Pieter is in staat om elk onderwerp direct te presenteren alsof hij er zelf al jaren specialist in is en geeft de cursisten hierna de kans om dankzij dit voorbeeld zichzelf continu te verbeteren. Deze training laat in de praktijk zien dat de theorie werkt en dat verbetering van elke presentatie altijd mogelijk is.
Ewoud Righolt - Manager Sales ASN

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen