Ervaringen

Schriftelijke reacties

Zelden zo’n goede training gevolgd

Zelden zo’n goede training gevolgd

Ik heb de 2 daagse training “Spreken in het openbaar” gevolgd in Waddinxveen en daar heb ik erg veel aan gehad.

Alles wat Pieter Frijters zegt is waar en het werkt! Hij heeft mij (en de rest van de groep) geleerd anders te kijken naar een groep en naar mijzelf. Hij trekt je, op een prettige, goede manier, uit je comfortzone.

Die omschakeling zorgt er voor dat je daar ECHT staat en de technieken die je leert, stellen je in staat een verhaal te vertellen dat boeit en bijblijft, zelfs als het nergens over gaat.

Je leert te improviseren en te schakelen en terug te keren naar de rust in jezelf als dat nodig is.

De 2-daagse training is inclusief een aantal gratis refresh-trainingen en ik heb er al 1 gevolgd. Ik ben heel blij met die extra service, je wordt weer even uitgedaagd en kan weer even wat puntjes op de i zetten.

Alles om de cursus heen was heel goed geregeld. De ruimte in Waddinxveen is professioneel en toch sfeervol. De lunch was uitgebreid en luxe.

Ik heb diverse trainingen en workshops gevolgd, maar zelden zo goed geregeld en verzorgd als bij Spreek.
Angelina Polderdijk – Adviseur projectbeheersing Waterschap Hollandse Delta

Verbetering op veel vlakken

Verbetering op veel vlakken

Een persoonlijk coaching bij Pieter Frijters heeft me veel opgeleverd. Ik kan mij dankzij de MindTuning Methode tijdens het geven van presentaties weer focussen op de vakinhoud en in contact met mijn publiek zijn en blijven. Deze methodiek draagt ook bij aan verbetering in mijn privéleven. Het heeft me dus op meerdere vlakken verder gebracht. Ik kan er blijvend een beroep op doen.
Jopi Versleijen - MSc Cultuurmatch

Ik heb geleerd om rust te pakken

Ik heb geleerd om rust te pakken

Hoewel presenteren mij geen stress oplevert, waren er tijdens de training Spreken in het Openbaar nog tal van punten die ik heb bijgeleerd om nog overtuigender over te komen. Ik heb geleerd rust te pakken waar ik voorheen nog wel eens te snel en teveel wilde vertellen. Ik ben heel enthousiast over deze training!
Folkert Schornagel - student TU Delft
Je leert snel dankzij veel praktijk

Je leert snel dankzij veel praktijk

Ik moet voor mijn werk regelmatig demo’s of presentaties geven. Nu ondervond ik hier best wat spanning voor. Daarom besloot ik om een cursus Spreken in het Openbaar bij Spreek te doen. 

De eerste dag heb ik geleerd om me op mijn gemak te voelen als ik voor een groep sta. Verder heb ik een aantal presentaties /verhalen mogen vertellen. Dit allemaal zonder enige voorbereiding!

De maandag er op had ik op mijn werk een demo. Tijdens de demo heb ik de geleerde technieken in de praktijk kunnen gebruiken. Ik voelde mij hierdoor zekerder en het ging mijn inziens best goed.

De tweede cursusdag bij Spreek hebben we weer een aantal technieken geleerd en weer een aantal keer voor de groep mogen staan. Ik vond het een leuke cursus waarbij je snel leert omdat het een praktijkgerichte cursus is.
Jaco Hamelink - software tester

Waardevol

Waardevol

Ik heb de training al meerdere malen aan anderen aanbevolen. Ik vond vooral de feedback van Pieter op de verschillende presentaties heel erg waardevol!
Denny Plaggenburg, Head of Video bij Telegraaf Media Groep
Zeer krachtige training

Zeer krachtige training

Pieter is in staat om elk onderwerp direct te presenteren alsof hij er zelf al jaren specialist in is en geeft de cursisten hierna de kans om dankzij dit voorbeeld zichzelf continu te verbeteren. Deze training laat in de praktijk zien dat de theorie werkt en dat verbetering van elke presentatie altijd mogelijk is.
Ewoud Righolt - Manager Sales ASN

Verrassende opzet en effectief

Verrassende opzet en effectief

De training heeft een verrassende en effectieve opzet. In een ontspannen sfeer en met bevlogen trainers die binnen 2 dagen het verschil maken.
Melanie Hubers - Projectmanager Marketing & Communicatie bij Waterdrinker 

Goede praktische training met veel interactie

Goede praktische training met veel interactie

Wat me zeer aansprak aan de training Spreken in het Openbaar is de laagdrempeligheid ervan en de open sfeer die er heerste. Er was veel interactie tussen de deelnemers en ruimte om te oefenen. Ian is een trainer die je op een eerlijke manier laat zien waar je verbeterpunten liggen. Het is een goede, praktische training voor iedereen die beter wil leren spreken in het openbaar.
Arjan van Beelen - directeur projectontwikkeling, Ouwehand Bouw Groep B.V.
Spreekangst oplossing

Spreekangst oplossing

Prima training om echt over je spreekangst heen te komen.
Marjolein van Bruggen - regiomanager OTIB

De training maakt me sterker als directeur, maar ook in mijn privéleven

De training maakt me sterker als directeur, maar ook in mijn privéleven

Ik heb de training Spreken in het openbaar met heel veel plezier gevolgd. Ik heb zoveel geleerd...en kom ook zeker terug voor de gratis refresh-coaching-momenten. In de rol van directeur op een basisschool maakt het me sterker, maar ook in mijn privéleven heb ik er erg veel baat bij.
Wilma Duijf - directeur Bassischool De Meerkoet in Dirkshorn

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen