Ervaringen

Schriftelijke reacties

Wat een eyeopener

Wat een eyeopener

Wat een eyeopener is deze training van Spreek! Het oefenen voor de groep vond ik best lastig, maar heeft mij erg geholpen. Confronterend en intensief, maar van harte aan te bevelen! Komt de kans op je pad, dan zeker doen! 
Belinda Singerling - Sociale verzekeringsbank
Rust en vertrouwen

Rust en vertrouwen

Tijdens deze deskundige training wordt er veel geoefend waardoor het geleerde direct in de praktijk gebracht kan worden. Complimenten aan de trainer Laurien; zij geeft duidelijke feedback en zorgt voor rust en zelfvertrouwen bij de deelnemers. Een enorme aanrader.
Ingrid Alblas – Opleidingscoördinator Aafje Hulpthuis

Multi toepasbaar

Multi toepasbaar

De training van Nic en Pieter was een fantastische ervaring en enorm leerzaam. Niet alleen nuttig voor het presenteren, maar ook heel toepasbaar in de omgang met andere mensen tijdens bijvoorbeeld vergaderingen.
Stephan de Vries - Rabobank

De kracht van stiltes en rust

De kracht van stiltes en rust

De training Spreken in het Openbaar voor gevorderden heb ik als nuttig en leerzaam ervaren. De kracht van stiltes en rust heb ik meegenomen als belangrijkste leermomenten. Ook was het fijn feedback op mijn presentaties te krijgen.
Dennis Faas - Director Client Relations Mail to Pay

Aanrader

Aanrader

Tijdens de training Spreken in het Openbaar werd op een prettige manier met elkaar gesproken over de presentaties van de deelnemers naar aanleiding van de “lesstof”. Ik heb inzicht gekregen hoe ik pauzes en rust in mijn presentatie breng en dat ik vooral niet teveel moet voorbereiden. Ik zou de training zeker aanraden.
Eduard Keilholz - Software architect 4DotNet

Zeer leerzaam

Zeer leerzaam

De training Spreken in het Openbaar was voor mij zeer leerzaam en waardevol. Het oefenen voor de groep en de daarop ontvangen feedback sprak mij zeer aan. Ik heb geleerd dat door het toepassen van enkele simpele technieken, je verhaal veel meer impact heeft. Dankzij de training is mijn mantra voortaan dan ook: kijken met je neus, volume en pauzes!
Debbe van der Hoek - Scrum Master & Change Agent, ICT bij Sanquin ICT
Vertrouwen in mezelf

Vertrouwen in mezelf

De training Spreken in het Openbaar is een heel nuttige, praktische en interactieve training. Als belangrijkste leerervaring heb ik meegenomen vertrouwen in mezelf te hebben bij het presenteren en met een wat hoger volume te spreken. En Ian heeft veel humor!
Cindy Wu - ASR Nederland.
Doen

Doen

Doen, doen, doen. Dat is wat ik geleerd heb tijdens de training Spreken in het Openbaar bij Spreek. Je hebt al autoriteit en kunt zonder omwegen jezelf laten zien tijdens het presenteren!
Kim Ravers

Betere presentator

Betere presentator

Deze training heeft mij laten inzien dat de visuele ruimte van groot belang is bij het geven van een presentatie. Maar ook het verhalend vertellen zorgt er voor dat ik een betere presentator ben geworden die de aandacht van mijn toehoorders vasthoudt en ze enthousiast maakt.
Ruben Wijers – finanseur bij de Finanseur

Een bron van inspiratie

Een bron van inspiratie

Ik ben erg enthousiast over deze training. Pieter is zeer ervaren en voor mij een bron van inspiratie.
Hans van ‘t Hart - psycholoog/relatietherapeut, Triple Impact

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen