Ervaringen

Schriftelijke reacties

Aanrader

Aanrader

Tijdens de training Spreken in het Openbaar werd op een prettige manier met elkaar gesproken over de presentaties van de deelnemers naar aanleiding van de “lesstof”. Ik heb inzicht gekregen hoe ik pauzes en rust in mijn presentatie breng en dat ik vooral niet teveel moet voorbereiden. Ik zou de training zeker aanraden.
Eduard Keilholz - Software architect 4DotNet

Zeer leerzaam

Zeer leerzaam

De training Spreken in het Openbaar was voor mij zeer leerzaam en waardevol. Het oefenen voor de groep en de daarop ontvangen feedback sprak mij zeer aan. Ik heb geleerd dat door het toepassen van enkele simpele technieken, je verhaal veel meer impact heeft. Dankzij de training is mijn mantra voortaan dan ook: kijken met je neus, volume en pauzes!
Debbe van der Hoek - Scrum Master & Change Agent, ICT bij Sanquin ICT
Vertrouwen in mezelf

Vertrouwen in mezelf

De training Spreken in het Openbaar is een heel nuttige, praktische en interactieve training. Als belangrijkste leerervaring heb ik meegenomen vertrouwen in mezelf te hebben bij het presenteren en met een wat hoger volume te spreken. En Ian heeft veel humor!
Cindy Wu - ASR Nederland.
Doen

Doen

Doen, doen, doen. Dat is wat ik geleerd heb tijdens de training Spreken in het Openbaar bij Spreek. Je hebt al autoriteit en kunt zonder omwegen jezelf laten zien tijdens het presenteren!
Kim Ravers

Betere presentator

Betere presentator

Deze training heeft mij laten inzien dat de visuele ruimte van groot belang is bij het geven van een presentatie. Maar ook het verhalend vertellen zorgt er voor dat ik een betere presentator ben geworden die de aandacht van mijn toehoorders vasthoudt en ze enthousiast maakt.
Ruben Wijers – finanseur bij de Finanseur

Een bron van inspiratie

Een bron van inspiratie

Ik ben erg enthousiast over deze training. Pieter is zeer ervaren en voor mij een bron van inspiratie.
Hans van ‘t Hart - psycholoog/relatietherapeut, Triple Impact

Cadeau

Cadeau

De resultaten van de training van Pieter Frijters zijn zodanig dat ze voor mij toepasbaar zijn in vrijwel elke (werk)situatie. Ik overweeg zelfs om de training cadeau te doen aan mijn dochter.
Ruud Theunissen - Supplier Quality Assurance Manager, Philips

Veilige sfeer

Veilige sfeer

Inspirerende training. Het was goed voor mijn zelfvertrouwen om in zo'n veilige sfeer te oefenen!
Jacco de Vries - Manager Sales Implementation Management & Consultancy

Bewustwording van de kracht in jezelf

Bewustwording van de kracht in jezelf

Wat mij het meeste aansprak bij de training Spreken in het Openbaar is de bewustwording en het vele zelf presenteren. Het maakt de training erg interactief en leerzaam. Ik heb geleerd meer rust in mijn verhaal aan te brengen en geen ruimte te bieden aan negatieve gedachten. Het zijn geen trucjes die je aangeleerd worden, maar een training waarbij je leert de kracht van het presenteren uit jezelf te halen.
Robin Telgenhof

Aanrader

Aanrader

De trainingen van Spreek zijn zeker een aanrader. Een prima training binnen een veilige plek waar ruimte is om fouten te maken.
Jesse Bleekemolen  - Producer JSB Productions B.V.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen