Ervaringen

Schriftelijke reacties

Effectief en waardevol

Effectief en waardevol

Tijdens de training Spreken in het Openbaar heb ik geleerd dat ik minder met mezelf bezig moet zijn maar meer met mijn publiek. Ik heb hier veel mee kunnen oefenen waardoor ik deze training als zeer effectief en heel waardevol zou omschrijven.
Margriet van Dijk – Zorg voor communicatie

Betere presentator geworden

Betere presentator geworden

Zeer leerzame en praktische training. Vooral intonatie, het oefenen met de 1 minuut presentatie en pauzes nemen zorgen ervoor dat ik een betere presentator ben geworden.
Mark Uitvlugt - Operationeel Manager Store Support

 

Uniek

Uniek

De wijze waarop Pieter deze 2-daagse training invult is uniek. Een effectieve en zeer waardevolle training die afwijkt van de “standaard” trainingen.
Esther van der Kooij

Trots

Trots

Zeer goede training met een zeer kundige trainer. Vooral de interactie en de terugkoppeling op mijn presentaties hebben ervoor gezorgd dat ik trots ben op de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt.
Xander Oortgiesen - Lead Consultant Inspark

Leerzaam én gezellig

Leerzaam én gezellig

De training Spreken in het Openbaar is een training waarin je echt uit je comfortzone gehaald wordt. Wat me erg aansprak is dat we direct in praktijk brachten wat er daarvoor geleerd was. Dus echt voor de groep staan en iets presenteren. Het was leerzaam maar zeker ook gezellig!
Gerdien Van Breugel  - Field Marketing Manager Benelux

Ik ben enthousiast over de aanpak

Ik ben enthousiast over de aanpak

Deze stottertherapie geeft een verfrissende kijk op beter spreken en beter leren omgaan met spanning in het algemeen. Het sturen van mijn gedachten leidt tot meer ontspanning, bijvoorbeeld bij het geven van een presentatie. De tip van Tristan om een bewuste punt te zetten, brengt meer rust in mijn spreken. Ik heb nog wel veel oefening nodig om mijn ingesleten gewoontes te vervangen door de betere manier van spreken. Ik ben echter erg enthousiast over de aanpak, de nadruk op natuurlijk spreken en de eerste resultaten!
Paul Mulder

Prettig uit je comfortzone

Prettig uit je comfortzone

Ian weet je op een prettige manier uit je comfortzone te halen. Ik heb o.a. geleerd dat het juiste gebruik van afwisselend stemgeluid en toepassen van korte en lange pauzes minstens zo belangrijk is als de inhoud van de over te brengen boodschap. Een echte aanrader voor iedereen.
Tim Driel

Aanrader voor iedereen

Aanrader voor iedereen

Deze training zou ik iedereen aanraden. Je haalt zoveel uit jezelf. Nu ben ik bewust bekwaam en het is zo leuk om mezelf hierin verder te ontwikkelen.
Frances van Balen - Afdelingshoofd B&D / Afdelingshoofd zorg, Respect Zorggroep

Zeer effectieve training

Zeer effectieve training

Zeer effectieve training in een kleinschalige setting. Veel doen. Wat een effect en dat in twee dagen.
Marieke van Steekelenburg - Customer Experience Manager NV Schadeverzekering


Absoluut meer zelfvertrouwen

Absoluut meer zelfvertrouwen

De training Spreken in het Openbaar is mij aangeraden door onze CEO. Ik heb er geleerd om mijn tijd te nemen bij het opkomen. En ook om voorafgaand aan een presentatie spanningen weg te nemen door gebruik te maken van de ruimte. De training heeft mij absoluut meer zelfvertrouwen gegeven tijdens het geven van presentaties.
Roel van der Horst - manager Mechanical

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen