F*cking goed presenteren

F*cking goed presenteren

Bent u een beginner als het gaat om spreken in het openbaar? En wilt u dat uw presentatie f*cking goed scoort? Ambieert u het om succesvol te zijn en een tribe van toegewijde volgers, klanten en ambassadeurs te creëren?

Fundament van succes

De basis, het fundament van succes, dat bent u zelf! Want wanneer u f*cking goed presenteert maakt u in één klap alles waar zodra u ten tonele verschijnt en overtreft u verwachtingen.

Van niets naar álles 

Hoe jammer is het dat er zoveel ideeën of producten een vroegtijdige dood sterven of middelmatig rendement opleveren. Enkel en alleen omdat een presentatie f*cking slecht of gemiddeld is. Het kan anders. Bij Spreek.nl, de marktleider op het gebied van presentatietrainingen ontiwkkelt u zich van onervaren spreker tot absolute topspreker.

Magie van presenteren

Zodra u waanzinnig goed verbaal en non-verbaal communiceert, gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een groepsflow, een mentale toestand waarbij iedereen zich geweldig voelt en optimaal ontvankelijk wordt voor wat u overbrengt.

Regisseren en componeren

De trainingen van Spreek.nl zijn 'out of the box' en daarom anders. Eventuele spreekangst wordt spelenderwijs opgelost. U krijgt een solide basis en stoomt onmiddellijk door. U leert alle technieken waarmee u direct verbinding maakt met uw publiek. Het resultaat: u regisseert uw toehoorders en componeert met uw stem een verhaal dat hen als muziek in de oren klinkt.

Grote sprongen

U maakt tijdens de trainingen enorme sprongen. En zult merken dat u in flow komt, waardoor het haast vanzelf gaat. Van beginner, naar basis, naar gevorderd, naar topspreker. Alles wat u leert gaat u meteen ervaren. U oefent alle lesstof in de praktijk en ontvangt waardevolle feedback.

Uw docent

Pieter Frijters heeft de afgelopen 2 decennia meer dan 16.000 professionals overtuigend leren presenteren. Waaronder talloze BN’ers, CEO’s en topmanagers. Hij is een vak-freak met een passie voor het trainen van mensen. En weet in een handomdraai alles uit zijn cursisten te halen. Al zijn docenten zijn persoonlijk door hem opgeleid.   

Dit mag u verwachten 

  • Oplossen van spreekangst en andere blokkades
  • Magie van verbinding met uw publiek
  • Doeltreffend improviseren voor de vuist weg
  • Minder voorbereiding, beter resultaat
  • Een pakkende presentatiestijl
  • Congruent overtuigen en commitment kweken
  • Spreken in beïnvloedingstaal
  • Presenteren vanuit de beleving van uw publiek
  • Van kritisch publiek volgers maken

Uw presentaties zijn voortaan buitengewoon goed: meeslepend, inspirerend, krachtig, integer, overtuigend en uniek.

Kijk hier voor alle trainingen

GRATIS refreshdagen 

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Breinwetenschap

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 20 jaar hanteert. U doet extra uw voordeel met de kennis en ervaring die uw docent heeft op het gebied van psychologische beïnvloeding: MindTuning™.

Video: Pieter Frijters over F*CKING GOED presenteren 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen