25 jaar ervaring

25 jaar ervaring

Thuis in elke branche

Spreek.nl is al meer dan een kwart eeuw een begrip in Nederland en België. Je profiteert van 25 jaar ervaring, kennis en kunde, samengebracht in hooggewaardeerde trainingen.

Meer rendement

Slecht of middelmatig presenteren kan je carrière in de weg staan. Zelfs als ervaren spreker valt er nog veel meer rendement uit je presentatie te halen dan je denkt. De Spreek.nl presentatiescan legt onmiddellijk alle verbeterpunten bloot. Zelf de meest doorgewinterde sprekers gaan met nieuwe inzichten en vaardigheden naar huis.

Wij weten wat er in jouw bedrijfstak speelt en kunnen onze trainingen daar specifiek op afstemmen. Ruim 28.000 professionals gingen je voor!

Spreekangst

Alle ogen van de aanwezigen zijn op je gericht. Je beseft dat iedereen ziet dat je nerveus bent, bloost, trilt, misselijk wordt, of dat het zweet jee uitbreekt. Wat wilde je zeggen? Je weet het niet meer. Je hart bonkt in je keel. Al lang van tevoren was je bezig om je spreekangst onder controle te krijgen. Een presentatie ga je liever uit de weg en in een vergadering neem je niet snel het woord. 

Spreekangst kan je carrièrekansen verprutsen. Maar wees gerust! Het is realistisch dat jouw spreekangst snél en definitief wordt opgelost! Al 25 jaar bijna dagelijks realiteit bij Frijters MindTuning™. Pieter Frijters maakte in 1992 zijn professie van het oplossen van spreekangst.

Naar trainingsaanbod >>>

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen