Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning®
Hoe leer ik assertief spreken

Het is altijd hetzelfde liedje en dat bent u beu. Zodra u het woord voert wordt u niet serieus genomen, overtroefd, het zwijgen opgelegd,  of lijkt het alsof er niemand echt luistert. U heeft moeite om resoluut te verwoorden wat u wilt en te krijgen wat u voor ogen heeft.

Solide basis

Of, u ondervindt hinder in het omgaan met autoriteit en klapt dicht zodra er een meerdere ten tonele verschijnt. U bent beslist niet de enige! Tijdens de training ‘Presenteren voor beginners’, legt u een solide basis om wel te durven uitspreken wat uw ideeën, wensen en grenzen zijn. En wel op zo’n manier, dat niemand meer om u heen kan. Zodat u voortaan wordt gehoord en u uw doelen weet te bereiken.

Uitblinken

Assertief spreken is voor iedereen weggelegd. Ook u kunt hier in uitblinken. Wat u nodig hebt zijn de juiste gereedschappen en technieken. Uw docent reikt u ze aan tijdens een eendaagse inspirerende training. In een veilige setting, waar echt naar u wordt geluisterd.

De aandacht vasthouden

Na afloop van de training zult u merken dat u van binnen en van buiten bent veranderd. U staat steviger in uw schoenen en straalt dit ook uit. Het uitspreken van uw wensen, gedachten, maar ook het presenteren over elk willekeurig onderwerp voor een groep mensen boezemt u geen angst meer in. U weet immers hoe u de aandacht van uw toehoorders vanaf het eerste moment pakt en vasthoudt.

Klik op het icoontje bovenin de pagina voor meer informatie over de inhoud van de training.

Uw investering: € 680,-. Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide lunch.

Gratis e-learning pakket

Als bonus krijgt u het e-learningpakket 'Presenteren voor beginners' er gratis bij. Zo kunt u na afloop van de workshop thuis in uw eigen tempo alle lesstof nog eens de revu laten passeren. Het e-learningpakket bevat veel inspirerende video's waarin Pieter Frijters u de lesstof prettig en helder uitlegt.

Extra pluspunten:
* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* 2 NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Vervolgtrainingen
Spreken in het openbaar: 2 dagen 
Deze training staat in Nederland al meer dan 20 jaar aan de top. 
Een training voor gevorderden volgen? Kijk hier 

Inschrijven

ook Incompany

Reacties van deelnemers

Voor de eerste keer ontspannen
Ik heb al regelmatig cursussen en workshops rondom presenteren gevolgd in mijn carriere en dit was de eerste keer dat ik aan het eind van de dag met een relatief ontspannen gevoel voor de groep kon staan en dan ook nog een verhaal uit de losse pols kon vertellen. Als jullie dat al in een dag kunnen bereiken dan heb ik er alle vertrouwen in dat jullie langere programma's werkelijk mijlpalen kunnen bewerkstelligen. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden in mijn netwerk en nogmaals bedankt !
Patricia B.

De beste leerschool
De training was zeer waardevol, juist omdat werd ingegaan op de basics. Daarmee bedoel ik dat we niet aan de slag gingen met flipovers en beamers, maar ons echt hebben gericht op de kern van het presenteren. Heel leerzaam, vond ik, ook vanwege het vele oefenen. Na een half uurtje theorie was het: aan de slag! En dat is volgens mij de beste leerschool.
S.V.  

Heel veel geleerd
De training heeft me duidelijk gemaakt dat ik me te veel aantrok van anderen. Ik vind de docent erg goed: duidelijk, to the point, streng als het moet (je bent er immers wel om te leren) en respectvol. Ik heb heel veel geleerd waar ik mijn voordeel mee kan doen als ik weer een presentatie moet geven. Ik zal deze training zeker aanbevelen aan anderen.
W.G. 

Erg prettig
Hoe eng ook, het oefenen en de feedback vond ik erg prettig. Wat ik met name geleerd heb is: waarnemen en over je eigen schaduw heenstappen!
H.v K.

Inspirerend
Een ontzettende inspirerende dag. Je wordt er blij van en je leert ook om naar jezelf te kijken.
G.K

Warm aanbevolen
Dank voor de geheel subliem verzorgde training. En dan te bedenken dat ik bijna niet uit de auto was gestapt vanwege de enorme stress en angst om de training te volgen. Het is mij voor de volle honderd procent meegevallen. Dit is de meest waardevolle training geweest die ik ooit heb gevolgd. Ik heb goede tips en handvatten gekregen om de voor mij enorme drempel over te gaan en mij te laten zien/presenteren aan anderen. Vooral de oprechte interesse en de opbouwende kritiek van de docent was enorm prettig. Ook de tips om een andere houding in het leven aan te nemen en het waarnemen een veel grotere plaats te geven zijn voor mij zeer waardevol. Daarnaast voelde ik mij, door het gezamelijke doel, vanaf het begin verbonden met de medecursisten.
Kortom, ik ben heel blij en ook heel trots dat ik de training heb gevolgd! In een reactie naar mijn manager en het opleidingenportaal van de gemeente waar ik werk heb ik deze training warm aanbevolen aan collega’s die voor eenzelfde drempel staan die ik moest nemen.
A.B.

Jullie hebben de juiste snaar weten te raken.
B.P

Heel inspirerend. Je krijgt veel meer dan alleen een training in presenteren.
R.K.

De training is een zeer prettige ervaring, geeft duidelijkheid, inzicht en helpt je direct resultaat te behalen. Dank!!
F. de J.

De beste presentatie van de conferentie
Ik ben inmiddels weer terug van de conferentie in San Francisco waar ik gesproken heb. Het ging FANTASTISCH. De ruimte was afgeladen, mensen stonden achterin zelfs en iedereen hing een uur lang aan mijn lippen. Achteraf kwamen er veel mensen naar me toe om me te vertellen dat ze het de beste presentatie van de conferentie vonden. Wát een kick! Nogmaals bedankt voor alle hulp en tips. Mede daarom stond ik relaxt voor de zaal. Ik ben meteen uitgenodigd om het verhaal over 2 maanden nog een keer te komen doen op een conferentie in Duitsland. Ik kijk daar nu naar uit!
R.B

Bedankt voor de zeer leuke en ontspannen en leerzame training.
R.v.K.

Aan het denken voorbij gaan
Wat mij zeer aanspreekt zijn de tips om het denken onder controle te houden. En, aan het denken voorbij gaan. Ik vind de training leuk en leerzaam en zal hem zeker aanraden aan anderen. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Rachid B.

Wat een leuke, leerzame en vooral ook productieve dag! Ik heb een drempel overwonnen!
Robbert G.

Zoveel geleerd
Presenteren voor beginners is een training met veel voorbeelden uit de praktijk, dagelijkse oefeningen en veel oefeningen op de dag zelf. Ik heb zoveel van jullie geleerd. Ik heb nooit geweten dat je moet waarnemen om er te zijn. Wat ik ook een geweldige eye opener vind is: trouwen met jezelf.
Michelle E. 

Zelfverzekerd
De training was zeer leerzaam en heeft me veel zelfverzekerder gemaakt. Het: 'niks moet', was voor mij een mooi nieuw inzicht. Het leren waarnemen heeft me heel veel gebracht!
Emanuela G.

Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen