Hoe leer ik assertief spreken

Het is altijd hetzelfde liedje en dat ben je beu. Zodra jij het woord voert word je niet serieus genomen, overtroefd, het zwijgen opgelegd,  of lijkt het alsof er niemand echt luistert. Je hebt moeite om resoluut te verwoorden wat je wilt en te krijgen wat je voor ogen hebt.

Solide basis

Of, je ondervindt hinder in het omgaan met autoriteit en klapt dicht zodra er een meerdere ten tonele verschijnt. Je bent beslist niet de enige! Tijdens de assertiviteitstraining van Spreek.nl, leg je een solide basis om wel te durven uitspreken wat  jouw ideeën, wensen en grenzen zijn. En wel op zo’n manier, dat niemand meer om jou heen kan. Zodat je voortaan wordt gehoord en je jouw doelen weet te bereiken.

Uitblinken

Assertief spreken is voor iedereen weggelegd. Ook jij kunt hier in uitblinken. Wat je nodig hebt zijn de juiste gereedschappen en technieken. Jouw docent reikt ze aan tijdens een inspirerende training van 2 dagdelen. In een veilige setting, waar echt naar je wordt geluisterd.

De aandacht vasthouden

Na afloop van de training zul je merken dat je van binnen en van buiten bent veranderd. Je staat steviger in je schoenen en straalt dit ook uit. Het uitspreken van jouw wensen, gedachten, maar ook het presenteren over elk willekeurig onderwerp voor een groep mensen boezemt je geen angst meer in. Je weet immers hoe je de aandacht van anderen vanaf het eerste moment pakt en vasthoudt.

Klik op het icoontje bovenin de pagina voor meer informatie over de inhoud van de training.

Aantal deelnemers: 1 - 4 personen
Duur van de training: 2 dagdelen
Jouw investering: €  990,- excl. BTW

Trainingstijden:

1e dagdeel: de ochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur of de middag van 14.00 uur tot 17.00 uur
2e dagdeel: een week later de ochtend van 10.00 tot 13.00 uur   of de middag van 14.00 uur tot 17.00 uur

Bonus: gratis e-learningpakket

Als bonus krijg je bij onze training het e-learningpakket ‘Assertiviteit’ ter waarde van € 290,- er gratis bij. Zo kun je na afloop thuis in je eigen tempo alle lesstof nog eens de revue laten passeren. Het e-learningpakket bevat veel inspirerende video’s waarin Pieter Frijters je motiveert en persoonlijk uitlegt wat je het beste kunt doen om assertief te worden.

Ook krijg je een bestseller van Pieter Frijters naar keuze

Wij verzorgen voor jou koffie, thee, frisdrank en versnaperingen.
We hebben de beschikbaarheid over een eigen parkeerplaats en 2 elektrische oplaadpunten.
Je kunt gebruik maken van gratis Wifi.

Refresh-dagen

Regelmatig zijn er MindTuning™-refresh-ochtenden of -middagen waar je gratis welkom bent. In de praktijk zal blijken dat je dit nauwelijks of niet nodig hebt.

Eerst kennismaken?

Wil je eerst kennismaken om te bespreken of deze training match met jouw wensen en doelen? Dat kan. Bel voor een afspraak: 0182-612345.

 Inschrijven

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen