Spreken in het openbaar trainingen

Je leert beter dan goed presenteren

____________________________________________
Spelenderwijs verlaat je jouw comfortzone en wordt presenteren prettiger. Je krijgt praktische handvatten die je meteen in de praktijk brengt. 

Je oefent een methodiek waarmee je negentig procent bespaart op je voorbereidingstijd en beslist beter presenteert dan je eerder voor mogelijk hield. 

Over spreekangst hoef je nooit meer in te zitten. Er is een speciale masterclass die helpt om spreekangst te transformeren naar een prettig soort wedstrijdspanning.

Je wordt zelfverzekerder. En naast presentatietechnieken leer je de ‘psychologie van presenteren’ te begrijpen en toe te passen. 

Een goede reden

Wij doceren anders dan anders. De traditionele lineaire manier van leren en trainen is voorbij. Wij benaderen educatie als een niet -lineair symbiotisch proces. Zodat de manier van leren de natuur zoveel mogelijk evenaart en vanzelf gaat. Dus zoveel mogelijk wordt afgestemd op de echte wereld en pure praktijk. Vandaar dat geen theatertechnieken worden toegepast of acteurs worden ingezet en wél ons geheime wapen: MindTuning®. 

Een methodiek die is ontwikkeld om zintuiglijke processen op gang te brengen die razendsnel veranderingen in het brein bewerkstelligen. Dit gebeurt door middel van visuele verbinding, taal, tonen, ritme en timing. Zo verdwijnen bijvoorbeeld angsten en stress als sneeuw voor de zon. Onze trainingen zijn een experience waardoor een sneller leerproces is gegarandeerd en alles wat je leert een heel leven beklijft.Bekijk het trainingsaanbod>>>

Lees de ervaringen van onze cursisten *****


Mis niet langer onze spreek- en presentatietips. Schrijf je in voor onze mailing.

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen