Jezelf presenteren

Beproefde methode om kansen te verzilveren 

Vindt u het moeilijk om uzelf te presenteren? Of ervaart u dat een presentatie van uzelf, uw product of dienst te weinig rendement oplevert? Na de 2-daagse training ‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl bent u in staat om aanmerkelijk meer leads te genereren uit het presenteren van uzelf en uw aanbod. 

Wij wakkeren het spreekvuur in u aan 

Jezelf presenteren is zoveel meer dan een opsomming van feiten, of het vertellen van een droog verhaal. Bent u in staat om vol vuur laten zien wie u bent, wat u doet, wat u drijft en wat u een ander te bieden hebt? 

Woorden op zich raken niet. U verkoopt immers geen product, dienst of persoon, maar een emotie. Of zou daar voortaan voor mogen kiezen. Omdat dit het beste resultaat waarborgt. 

Doorgewinterde spreekdocenten 

Tijdens de tweedaagse training ‘Spreken in het openbaar’ leert u authentiek spreken, emotie op te wekken en te vertrouwen op uw innerlijk potentieel. U weet als geen ander waar u over wilt vertellen. Dit komt het beste tot zijn recht als u aan het denken voorbij gaat en visueel spreekt. Dit alles leert u van onze doorgewinterde spreekdocenten. 

Gegarandeerd de beste spreekmomenten 

Daarnaast leren zij u om uw zintuigen en de ontelbare mogelijkheden van uw stem optimaal in te zetten. U boort een ingebouwd mechanisme aan, dat dagelijks automatisch zijn werk doet als u met succes spontaan een verhaal vertelt. Dit zijn immers uw beste spreekmomenten. Vaak zonder dat u het in de gaten heeft. 

Oefenen in de praktijk 

U krijgt tijdens de training ruimschoots tijd om te oefenen in de praktijk. En ontvangt  waardevolle feedback van vakdocenten die iedere dag opnieuw het beste uit zichzelf halen en dit met u delen. 

Uw investering: € 1.260,- ex. BTW 
Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.  Inschrijven ook Incompany

Aantal deelnemers: 6 tot 12 personen 

Extra pluspunten:  

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
* 10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Zelf doen

‘Spreken in het openbaar’ is ook verkrijgbaar als online training met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters via video’s persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.  

Spreekangst oplossen online. Een ongekend hoog gewaardeerde spreekangst online training.

 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen