Presenteren als een leider

Als je wilt leren presenteren als een leider, is alleen het beste goed genoeg. Je wilt je positie als leider immers ook waarmaken in je mondelinge communicatie. Want hoe duidelijker jij een boodschap uitdraagt, des te vanzelfsprekender is je positie en des te meer is iedereen bereid je te volgen.

Wat je tijdens een persoonlijk consult van Pieter Frijters leert is the art of 'executive presence'.

De kunst van verbinding maken is bepalend voor het resultaat. Hoe je iets zegt ondersteunt de impact. Evenals je houding en hoe je beweegt. Timing, stilte, snelheid, rust, hard en zacht, toonhoogte en resoluutheid bepalen de invloed van je stem.

Je leert hoe je met je ogen je publiek regisseert, hoe je met je stem de muziek maakt en hoe je dit alles non-verbaal en waardig ondersteunt. 

Leren doe je buiten je comfortzone. Want je gaat het echt anders doen. Dat voelt eerst onwennig en dan, ineens, komt het kantelpunt. Yes! Dat gevoel raak je niet meer kwijt. Want je weet dat je nog steeds dezelfde bent en authentieker dan ooit!

Wat en hoe je dit leert is onconventioneel en effectief. Je wordt nóg zekerder van jezelf. Je komt nóg symphatieker over. Je straalt een subtiel charisma uit en komt volledig in je kracht. Gegarandeerd dat je presentaties maximale impact krijgen. 

Je docent is een storyteller in optima forma. Feiten, cijfers en producten weet hij om te zetten in verhalen die blijven hangen. Hij gaf talloze masterclasses in charisma en executive performance. 

Als geen ander weet hij hoe het brein werkt, schreef daar boeken over en traint mensen tot een betere versie van zichzelf.  Hij trainde 20.000 professionals in meer presentatiekracht. Hij adviseert 1 tot 3 sessies voor een ongekend resultaat. 

Je investering: € 1990,- ex. BTW per sessie van 2,5 uur.

BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 0182-612345

Contact met Pieter Frijters: info@mindtuning.nl

Kijk voor aanbevelingen op: LinkedIn van Pieter

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen