Mindful presenteren

Helderheid, focus, verbinding

Mindful presenteren vormt de basis van de 2-daagse sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl. Een eigentijdse training die groot rendement oplevert.

Geen ruimte voor muizenissen

Wie mindful presenteert heeft geen tijd voor muizenissen, zorgen of doemscenario’s. Er is geen ruimte voor storende innerlijke spookbeelden over het verleden of met betrekking tot de toekomst. Spreekangst, uitstelgedrag en zelfkritiek verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Aandacht vangen zonder woorden

Onze docent leert u vanaf de eerste seconde volledig aanwezig te zijn. Uw houding en waarnemen in het hier en nu zijn voldoende om de aandacht van uw publiek volledig te vangen. Dit gebeurt nog voordat u een woord gesproken heeft.

De juiste woorden komen als vanzelf

U krijgt vervolgens tools om aan het denken voorbij te gaan en uw publiek mee te nemen in een verhaal dat visueel voor hen gaat leven. De juiste woorden komen als vanzelf. Uw lichaam volgt automatisch. U maakt optimaal verbinding met uw toehoorders. Er komt een prettige interactie tot stand.

Extra waarde

Spreken in het openbaar was niet eerder zo ontspannen en effectief. U kunt de aangeleerde technieken ook in uw dagelijks leven toepassen voor meer helderheid, focus en verbinding in uw communicatie met anderen.

U kunt de training volgen in klein groepsverband van 6 tot 12 personen op verschillende locaties in Nederland.   

Uw investering: € 1.260,- ex. BTW Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.   Inschrijven ook Incompany

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
*10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online’ is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Dit zeggen onze cursisten:

''Pieter geeft je precies de juiste tools om met kracht, overtuiging en vanuit je hart te spreken in het openbaar.' Ir. Pauline Kerkhoff - Auteur Turning Fat into Love

'Pieter leert je de kunst van het enthousiast en vrijuit spreken vanuit je authenticiteit. Met veel plezier denk ik aan de waardevolle training terug.'
Metha Leth – Directeur Houkes & Leth Company

'Een training spreken in het openbaar bij Pieter was goed voor mijzelf zorgen. Met enorme passie en vanuit veel ervaring biedt Pieter hoge kwaliteit en gegarandeerd succes!'
Monique Koopman -  Founder R-E-D Executive Coaching en Interim Management

Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen