Non-verbaal communiceren

Uw lichaam spreekt boekdelen

Wie de woorden uitspreekt: ‘Ik ben een winnaar’, en er als een zoutzak bijstaat, wordt niet serieus genomen. Wie zegt: ‘Je kunt me vertrouwen’, onderwijl het hoofd afwendend, roept wantrouwen op.

Niet alleen uw woorden, maar ook uw lichaam communiceert. Non-verbale signalen ondersteunen, versterken, of ondermijnen in het slechtste geval uw gesproken boodschap. Het ‘Yes we can’ van Obama had geen weerklank gevonden als zijn lichaam geen boekdelen sprak.  

Compleet pakket

Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’ schotelen we u een compleet pakket voor, waar naast spreektechnieken en stemgebruik, non-verbale communicatie een belangrijke plek inneemt. Zodat uw lichaamstaal voortaan congruent is met uw boodschap en deze ook kracht bij zet.

Het onbewuste bewust maken

Onze hersenen scannen de hele dag houding, mimiek en gebaren van anderen. Dit gebeurt onbewust. Tijdens de training legt uw docent dit mechanisme bloot. Spreken UW woorden en lichaam dezelfde taal? Na afloop van de training is dit zeker het geval.

Uw eigen brein positief beïnvloeden

Lichaamstaal werkt naar twee kanten. U vertelt hiermee niet alleen een verhaal aan anderen, ook uw eigen brein reageert hierop. Als u zich klein maakt, voelt u zich onzeker. Als u zich groot maakt, neemt uw zelfvertrouwen toe. En zo zijn er allerlei manieren om met uw lichaamshouding uw innerlijke wereld te beïnvloeden. Ook hiermee gaat u tijdens de training aan de slag.

Voor wie?

Spreken in het openbaar is voor iedereen die naast stem-, presentatie- en beïnvloedingstechnieken ook aan de taal van het lichaam wil werken. Omdat bij een goede presentatie het één niet zonder het ander kan.

Uw investering: € 1.260,-

Exclusief: 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. 

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische aut
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting Inschrijven ook Incompany

Geen ervaring?
Heeft u nog nooit eerder voor een groep mensen gesproken? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?
Heeft u al vaak het spreekgestoelte beklommen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid
Spreken in het openbaar online’ is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland


''Eerste klas investering met als uitkomst eerste klas resultaten. Mijn presentatievaardigheden zijn enorm verbeterd. Ik bereik nu eenvoudig de doelgroep die ik wil bereiken.' 
Rosalina Nacken - Chief Executive Officer Rosalina Nacken

'Nooit gedacht dat ik presenteren leuk zou gaan vinden…'
Wesley Ladage – Ladage Beheer BV


'De trainingen van Pieter zijn erg waardevol. Het loslaten van de informatie en er dan op kunnen vertrouwen dat je het op een begrijpelijke en speelse manier kan overbrengen heeft mij erg geholpen.'
Dirk Taat, acteur/ fotomodel Inschrijven ook IncompanyMeer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen