Overtuigen door framing

Elke doelgroep z’n eigen schilderij

Houdt u van ongerepte natuur? Dan zal een schilderij van een groot fabriekscomplex in een prachtig natuurgebied u niet in bekoring brengen. Wordt een stukje natuurschoon uit dit schilderij uitvergroot, ingelijst en u aangeboden? Grote kans dat u er ‘ja’ tegen zegt.

Dat wat in een frame wordt geplaatst, bepaalt of u ergens warm of koud van wordt. Zo is het ook met het presenteren van een boodschap.

Waarom framing hot is

Framing is hot. En niet omdat het nu opeens werkt. Dat heeft het altijd al gedaan. Maar omdat steeds meer mensen zich ervan bewust worden dát en hoe het werkt. En er ook doelbewust mee aan de slag willen gaan.

Kopvoddentax, roeptoeter, villasubsidie: het zijn allemaal woorden die bedacht zijn om te framen. De woorden roepen negatieve innerlijke beelden op en beïnvloeden daarmee het publiek.

Positief framen

Dat geldt ook voor positief framen in de vorm van beelden van prachtige natuur, mooie mannen, sexy vrouwen en rijkdom. Zij worden ingezet om producten die er op zich niets mee te maken hebben, aantrekkelijk te maken om te kopen.

Als ingelijste schilderijen worden ideaal-, of juist horrorbeelden en emotie gepresenteerd aan de juiste doelgroep. Met als doel beïnvloeden en overtuigen. Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar voor gevorderden’ leert u de techniek van het framen van a tot z.

Waarin onderscheidt de training zich?

Het trainingsprogramma is onderscheidend. Omdat er veel aandacht is voor framen uit de losse pols en zonder voorbereiding. Er komt geen tekstschrijver aan te pas. U leert vertrouwen op uw eigen mogelijkheden om aan het denken voorbij te gaan, zodat de juiste woorden als vanzelf in u opkomen.

U leert te opereren op het visuele niveau van uw toehoorders. En schildert met woorden, lichaamstaal, mimiek en ritme, volume en klank van uw stem volmaakte beelden op het innerlijke schildersdoek van uw publiek.

Indrukwekkend resultaat

Het resultaat is dat u grote stappen maakt. Zelfs de meest doorgewinterde sprekers zijn na afloop van de training onder de indruk van de ontwikkeling die in twee dagen doormaken.  

Uw investering: € 1.440,- excl. 21% btw

Incl. koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

Extra voordelen:

* Geen arrangementskosten
* Trainingsmateriaal gratis
* Gratis parkeren op eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.

Korting:
10% bij inschrijving van 2 of meer deelnemers. Inschrijven ook Incompany

Kijk voor voorbereidende trainingen eens naar:

Presenteren voor beginners

Spreken in het openbaar

Online trainingen

Of kies voor een Persoonlijk Master Consult van Pieter Frijters

Reacties van deelnemers

''Pieter geeft je precies de juiste tools om met kracht, overtuiging en vanuit je hart te spreken in het openbaar.' Ir. Pauline Kerkhoff - Auteur Turning Fat into Love

'Pieter is in staat om in een tijdsbestek van enkele uren de beste talenten van mensen naar boven te halen en om te zetten in performance-power. Ik vind dat een heel bijzondere gave en kan hem aan iedereen aanbevelen.'

Peter Savelberg - Directeur TristateCity, spreker bij Speakers Academy en Quality Bookings

'Pieter leert je de kunst van het enthousiast en vrijuit spreken vanuit je authenticiteit. Met veel plezier denk ik aan de waardevolle training terug.'
Metha Leth – Directeur Houkes & Leth Company

'Ik ben razend enthousiast over Pieter. Dankzij hem heb ik meer business kunnen creëren.'
Anton Niesse - DGA at Toptech Professionals & Solutions


'Met enorme passie en vanuit veel ervaring biedt Pieter hoge kwaliteit en gegarandeerd succes!'
Monique Koopman -  Founder R-E-D Executive Coaching en Interim Management

'Ik heb geleerd om effectiever te presenteren en mij óók zonder voorbereiding comfortabel te voelen, waardoor ik kan improviseren.'
Dick Boeve CMC - Bestuursadviseur & toezichthouder Rhemonte Holding B.V.  Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen