Persoonlijk presenteren

De sleutel naar succes 

Alle inspirerende personen op aarde, van Nelson Mandela tot Martin Luther King en MahatmaGhandi, beheersten het persoonlijk presenteren tot in de puntjes. Zij durfden authentiek te zijn en vertelden een boodschap die congruent was met hun persoonlijkheid. Zelfs na hun dood weten hun presentaties op video en film de wereld te emotioneren, beïnvloeden en overtuigen. Hun boodschap leeft voort. 

Het geheim van persoonlijk presenteren 

Persoonlijk presenteren is meer dan een verhaal vertellen. Het is je verhaal ZIJN. En ook: weten wie uw toehoorders zijn en het kennen van hun behoefte. Zoeken naar wat bindt in plaats van wat verdeelt. Bent u in staat om saamhorigheid te creëren? Een gezamenlijk doel te formuleren waar uw toehoorders vol voor willen gaan? 

We practicewhat we preach 

Tijdens de training Spreken in het Openbaar wordt u getraind door docenten die de lesstof op persoonlijke wijze aan u overbrengen. U ervaart aan den lijve welke uitwerking dit heeft. 

Wij dagen u uit 

U wordt uitgedaagd om volledig uzelf te zijn en puur te gaan presenteren. U maakt kennis met onvermoede talenten in uzelf. Vanzelfsprekend maakt het aanleren van presentatietechniekenook een belangrijk deel uit van onze training. U leert ze gebruiken in dienst van uw eigen authentieke presentatiestijl. 

Zo verhoogt u uw waarde 

Wilt u de waarde van uw presentaties aanmerkelijk verhogen? En met passie publiek beroeren en inspireren? Aarzel dan niet en schrijf u in voor ‘Spreken in het openbaar’, dé training in persoonlijk presenteren. 

Uw investering bedraagt: € 1.260,- 
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.  Inschrijven ook Incompany

Aantal deelnemers:6 tot 12 personen. 

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 

*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
* 10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen