Presentatiecoaching

De snelste weg naar succesvol presenteren

Ex-cursisten sturen ons vaak een kattenbelletje, of uitgebreid bericht. Over de vooruitgang en successen die ze tijdens het geven van presentaties boeken. Regelmatig houden ze ons zelfs na jaren nog op de hoogte.

Dit gunnen wij u ook. Toehoorders die na lange tijd nog terugkomen op wat u heeft gepresteerd. In dit geval als het gaat om het geven van presentaties. Want goede sprekers vergeet niemand. Zij hebben zowel zakelijk als privé een flinke stap voor. Zou u niet één van hen willen zijn?

In 2 dagen alles leren

De snelste route naar succesvol presenteren volgt u tijdens de presentatiecoaching  ‘Spreken in het openbaar’. In 2 dagen leert onze docent u alle technieken die nodig zijn om als invloedrijk spreker in de spotlights te staan. Om contact te maken met uw toehoorders, uw boodschap draagwijdte te geven, te inspireren en commitment te creëren.

Authentiek presenteren

Samen ontdekt u uw eigen authentieke presentatiestijl, waardoor u zich extra onderscheidt van anderen. De coaching vindt plaats in groepen van 6 tot 12 personen.

Presentatieschroom verdwijnt

Maakt u zich geen zorgen als u schroom heeft om te spreken in het openbaar. Het uit de weg ruimen van barrières om te presenteren is een van onze specialisaties.

U kunt de training volgen op verschillende locaties in Nederland.   

Uw investering: € 1.260,- ex. BTW Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.   Inschrijven ook Incompany

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  
*10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met speechen of flinke speechangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Dit zeggen onze cursisten:
 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland   Inschrijven ook Incompany

   

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen