presentatievaardighedentraining

Als tijd besparen en echt contact maken belangrijk voor u zijn

Om met optimaal resultaat te presenteren is een goede kennis van presentatievaardigheden onontbeerlijk. Spreek.nl onderzoekt sinds jaar en dag wat van sprekers de beste in hun vakgebied maakt, en implementeert iedere nieuwe ontdekking in haar trainingen. Want als cursist mag u het beste verwachten op het gebied van presenteren. Niets is blijvend, behalve verandering.

Een presentatietraining die past in deze tijd

De snel veranderende wereld vraagt om aanpassingsvermogen. Ook op het gebied van presenteren en spreken in het openbaar. Hoe maak je werkelijk contact in een wereld met een overkill aan informatie en mensen met weinig tijd? En hoe raakt u de harten van gehaaste luisteraars die met meerdere dingen tegelijk bezig zijn? Zodat het u lukt om hen emotioneel te verbinden met uw boodschap?

Voor wie?

Wilt u vlot alle presentatievaardigheden leren die anno nu tellen en effect sorteren? Volg dan de sneltraining ‘Spreken in het openbaar’ van 2 dagen. Er zijn trainingslocaties in het noorden, midden en zuiden van het land. Ook InCompanytrainingen op (een door u gekozen) locatie zijn mogelijk.

Uw investering: € 1.260,- ex. BTW 
Inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.  Inschrijven ook Incompany

Extra pluspunten: 

*GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (4x per jaar) 
*GRATIS bestseller van Pieter Frijters 'Meester over je gedachten' 
*GRATIS miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'  

10 procent korting bij inschrijving van 2 of meer deelnemers 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met speechen of flinke speechangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Ervaringen van cursisten:


''Eerste klas investering met als uitkomst eerste klas resultaten. Mijn presentatievaardigheden zijn enorm verbeterd. Ik bereik nu eenvoudig de doelgroep die ik wil bereiken.' 
Rosalina Nacken - Chief Executive Officer Rosalina Nacken

'Nooit gedacht dat ik presenteren leuk zou gaan vinden…'
Wesley Ladage – Ladage Beheer BV


'De trainingen van Pieter zijn erg waardevol. Het loslaten van de informatie en er dan op kunnen vertrouwen dat je het op een begrijpelijke en speelse manier kan overbrengen heeft mij erg geholpen.'
Dirk Taat, acteur/ fotomodel

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen