Presenteren als een Olympisch kampioen

Tijdens de Olympische Spelen treffen de beste sporters ter wereld elkaar en meten hun krachten. Om op het erepodium te eindigen is hard trainen, begeleiding door een topcoach en een juiste focus noodzakelijk. Het niveau van alle deelnemers is zo hoog dat zelfs het kleinste foutje de Olympische droom doet stranden.

Rekken en strekken

Om een topspreker te worden en te blijven is gedreven trainen onder leiding van een coach van formaat eveneens een must. Uw lefspieren bijvoorbeeld, mogen flink gerekt en gestrekt worden. Steeds opnieuw een grens verleggen is onontbeerlijk als u de concurrentie achter zich wilt laten.

Topvorm

Wat nog belangrijker is, is het in topvorm brengen en houden van uw algehele visuele systeem. Voor velen is dit onbekend terrein, maar het optimaal functioneren van het (onbewuste) visuele deel van uw hersenen vormt in samenwerking met een juist gebruik van uw gezichtsvermogen dé basis voor een presentatie die een podiumplek waardig is.

Een atleet struikelt, valt, of verliest het zelfvertrouwen zodra het visuele systeem niet optima forma functioneert. Bij sprekers uit dit zich in spreekangst, een black-out, te weinig sjeu, of gebrek aan overtuigingskracht. Zodra u het totale visuele mechanisme goed gebruikt, volgen de juiste woorden, non verbale ondersteuning en overtuigingskracht als vanzelf.

Wetenschappelijk bewezen

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 20 jaar hanteert. U doet extra uw voordeel met de kennis en ervaring die uw docent heeft op het gebied van psychologische beïnvloeding. U plukt hier niet alleen de vruchten van tijdens het geven van presentaties, maar zult de uitwerking ervaren in alle facetten van uw  leven.

Een toptraining van Pieter Frijters

Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar voor gevorderden’ krijgt u de mogelijkheid zich te meten met de top op het gebied van presenteren in het openbaar.

Uw investering: € 1440,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.

GRATIS refreshdagen

Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer u een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer u behoefte heeft om nog meer te verbeteren. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers: Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting Inschrijven

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Voorbereidende trainingen 

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345  Inschrijven ook Incompany

Reacties van deelnemers:

Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen