Presenteren - Applaus verzekerd

Presenteren, verhalen vertellen, informatie overbrengen… Ook u krijgt ermee te maken. Voor kleine of grote groepen, beroepsmatig, tijdens een opleiding, of in de privésfeer. Natuurlijk wilt u op een ontspannen en boeiende wijze uw verhaal overbrengen. Zodat uw woorden voor uw toehoorders gaan leven en een onuitwisbare indruk achterlaten. Bij Spreek.nl vindt u de juiste trainingen. Ook als het spreken voor anderen u nu nog angst inboezemt!

De trainingen

Wij bieden trainingen van elk niveau voor iedere portemonnee. Van ‘Presenteren voor beginners’ en ‘Spreken in het openbaar’ tot ‘Masterclass presenteren aan de top en de Masterclass Spreekangst oplossen’. Ook InCompanytrainingen op maat zijn mogelijk.

Vanuit de luie stoel

Wilt u niet voor een toptraining de deur uit? En presenteren leren vanuit huis op het moment dat het u het beste uitkomt? Het online e-learningprogramma ‘Spreken in het openbaar’ is hiervoor uitermate geschikt. Met duidelijke video’s, uitleg en opdrachten. 

Toptrainers

Al onze docenten zijn speciaal opgeleid door masterspeaker Pieter Frijters, founder van de revolutionaire MindTuning- en Mind-toon-ritme-taal-methode. Zijn methodieken zijn krachtig en authentiek.

Voor iedereen!

Spreek.nl is er voor iedereen die boeiend, met impact en ontspannen wil spreken! En zo meer uit zichzelf, zijn of haar carrière  en het leven wil halen. Wij richten ons met onze trainingen op: particulieren, bedrijfsleven (alle branches), (overheids)instanties en het onderwijs.

Spreekangst

Ook al kunt u het zich nu wellicht niet voorstellen: zelfs als u iemand bent met spreekangst, bent u in staat om ontspannen te presenteren. Net als alle mensen die u benijdt omdat zij hun hand er niet voor lijken om te draaien. Het oplossen van spreekangst is onze specialiteit. De methode van Pieter Frijters bewijst dit al 20 jaar met groot succes!

Sneller dan u voor mogelijk houdt

Bij Spreek.nl haalt u het sprekerstalent in u naar boven. En maakt u van moeiteloos presenteren en verhalen vertellen niet uw tweede, maar eerste natuur! Ontspannen presenteren is voor iedereen weggelegd. Ook voor u. Sneller dan u voor mogelijk houdt!

Extra’s

Bij groepsaanmelding en InCompany-trainingen is er de mogelijkheid voor training op uw locatie. Ook organiseren wij een aantal keer per jaar gratis opfriscursussen voor ex-cursisten. Een prima moment om al het geleerde nog een keer in de praktijk te oefenen, extra inspiratie op te doen en uw skills aan te scherpen.

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij je een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345
Onze trainingen kunnen ook in het Engels worden gegeven.

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met speechen of flinke speechangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Kijk hier voor reacties van deelnemers  Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen