Presenteren: de complete training

‘’Ik ben inmiddels weer terug van een conferentie in San Francisco waar ik gesproken heb. Het ging fantastisch. De ruimte was afgeladen, mensen stonden zelfs achterin en iedereen hing een uur lang aan mijn lippen. Achteraf kwamen er veel mensen naar me toe om me te vertellen dat ze het de beste presentatie van de conferentie vonden. Wát een kick! Nogmaals bedankt voor alle hulp en tips. Mede daarom stond ik relaxt voor de zaal. Ik ben meteen uitgenodigd om het verhaal over 2 maanden nog een keer te komen doen op een conferentie in Duitsland. Ik kijk daar nu naar uit!’’

Het kan altijd nóg beter…

De masterclass ‘Spreken aan de top’ is voor sprekers met de nodige ervaring die weten dat het altijd nóg beter kan. Die gewend zijn aan applaus, maar zich daardoor niet laten weerhouden om zich verder te ontwikkelen. Om de doodeenvoudige reden dat zij met nog meer impact willen spreken en speechen. Zodat zij anderen moeiteloos weten te enthousiasmeren en in beweging zetten met hun verhaal. Tijdens de masterclass perfectioneert u uw presentatieskills optimaal. En leert u het maximale uit een speech of presentatie te halen.

Spreken met nog meer effect

Elke spreker met ervaring kan zijn sprekerskwaliteiten vergroten. Hoewel u alle facetten van het presenteren waarschijnlijk beheerst, zijn er altijd onderdelen die u  iets minder goed onder de knie heeft. Of zaken die u beter anders kunt doen, omdat ze dan meer effect hebben op uw toehoorders. En niet te vergeten: zelfs veel top-sprekers gebruiken woorden die ze beter kunnen afleren en zijn zich daar niet van bewust. Ook daar werkt u aan in deze masterclass.

Verdieping

Alle sprekers weten dat zaken als congruent overtuigen en spreken in beïnvloedingstaal belangrijk zijn. En dat het volledig in control zijn met het publiek een hoofdzaak is. Dat geldt ook voor het spreken vanuit de beleving van uw toehoorders. Tijdens de masterclass geven wij u tools voor meer verdieping op deze vlakken. Er is veel ruimte om te oefenen en de kracht van deze gereedschappen te ervaren.

Passie en authenticiteit

Top-sprekers spreken en speechen vanuit authenticiteit en passie. Daarom komt het ontwikkelen van een persoonlijke presentatiestijl die echt bij u past in deze masterclass ook uitgebreid aan de orde.

Uw investering: € 1440,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches. Inschrijven

GRATIS refreshdagen
Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer u een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer u behoefte heeft om nog meer te verbeteren. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers: Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat deze training u een veelvoud aan rente oplevert.

Overige trainingen 

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345. Inschrijven ook Incompany 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen