Presenteren – De juiste snaar raken

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel van de informatie die u geeft tijdens uw speech of presentatie bij uw toehoorders blijft hangen? De praktijk wijst uit dat dit vaak veel minder is dan u denkt. Tenzij u de juiste tools inzet waarmee u het brein van uw publiek zodanig weet te prikkelen dat uw verhaal maximaal wordt opgenomen.

De juiste snaar raken

Om de juiste snaar bij uw toehoorders te raken, zodat u het doel van uw presentatie bereikt, heeft u meer nodig dan een verhaal. Het gaat er ook om of u ruimte inneemt, hoe u iets zegt en of u beelden op het innerlijke visuele scherm van anderen weet te toveren.

Succes verzekerd

De training ‘Spreken in het openbaar’ gaat over  presenteren en uitstraling. Over non-verbale communicatie en het optimaal gebruiken van uw stem. En over het ontwikkelen van een natuurlijke, eigen manier van spreken, die mensen boeit en overtuigt.

Voor alle gelegenheden

Of u nu spreekt tijdens een vergadering, een voorstel verdedigt, deelneemt aan werkoverleg of een (product)presentatie geeft. Wie bij Spreek.nl de puntjes op de i zet, heeft alles in huis om van elk spreekmoment een succes te maken. Tijdens de training is veel ruimte om de technieken die u aangeboden krijgt in de praktijk te oefenen en te ervaren dat zij werken.

Uw investering: € 1.260,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. Inschrijven

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Special: MAX4 training Spreken in het openbaar Alkmaar en Heerenveen

Leren spreken in het openbaar in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dat kan ook! De trainingen vinden plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar een het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In twee halve dagen leert uw presentatiedocent u de fijne kneepjes van het vak. Een intensieve training, met veel persoonlijke aandacht!

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij u een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

De training kan ook in het Engels worden gegeven.

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Kijk hier voor reacties van deelnemers  Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen