Presenteren de kracht van beelden

Gebruik uw innerlijke presentatiesoftware

Mensen denken in beelden. Ze gaan er in als koek. Het publiek plaatjes voorschotelen tijdens een presentatie is dan ook het beste wat u kunt doen. Vaak wordt hier externe software voor gebruikt. Het tonen van sheets lijkt een prima manier om uw verhaal impact te geven. Maar let op: dat is het in veel gevallen niet.

Innerlijke conflicten voorkomen

Door letterlijk beelden aan uw publiek voor te schotelen, loopt u een risico. Het kan een conflict veroorzaken met de innerlijke presentatiesoftware van uw publiek: het verbeeldingsvermogen. U laat immers niets aan de fantasie van uw toehoorders over en loopt grote kans de  film in hun hoofd te verstoren. Iedereen heeft nu eenmaal zijn eigen ideaalbeelden bij een verhaal.

Geluk

Een goed voorbeeld hiervan is het woord geluk. De één associeert dit met veel geld, de ander met gezondheid, fijne relaties met de mensen om hen heen, een mooi huis of een mooie auto. Pas als u uw publiek de vrijheid geeft om op de gaan in hun eigen favoriete film, heeft u verhaal de meeste kracht.

Uitzondering

Vanzelfsprekend zijn er momenten dat het wel noodzakelijk is om externe software in te zetten. Bijvoorbeeld als een architect zijn ontwerp presenteert. Maar zodra het niet nodig is om letterlijk beeld in te zetten, laat het dan achterwege!

Bespeel uw publiek

Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’, leert u met welke vaardigheden en technieken u de innerlijke presentatiesoftware van uw toehoorders maximaal bespeelt. U krijgt veel ruimte om dit te oefenen in de praktijk en te ervaren dat het werkt. Daarnaast wordt uw expertise verrijkt met kennis en kunde die uw presentatievaardigheden naar een hoger plan tillen.  

Klik voor het overige programma van de 2-daagse training op het icoontje bovenin de pagina.

Uw investering: € 1.260,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch. Inschrijven

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'.

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Special: MAX4 training Spreken in het openbaar Alkmaar en Heerenveen

Leren spreken in het openbaar in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dat kan ook! De trainingen vinden plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar een het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In twee halve dagen leert uw presentatiedocent u de fijne kneepjes van het vak. Een intensieve training, met veel persoonlijke aandacht!

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij u een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

De training kan ook in het Engels worden gegeven.

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met speechen of flinke speechangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

  Inschrijven ook Incompany

 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen