Presenteren: een solide basiscursus

Geen ervaring met presenteren? Bent u er niet zeker van of spreken in het openbaar iets voor u is? Of is het uw eer te na om presentaties te ontlopen? Dan is de basistraining ‘Presenteren voor beginners’ dé manier om er achter te komen dat presenteren ook voor u is weggelegd.

Presenteren zonder spreekangst

Zolang u spreekangst heeft, zullen de beste presentatietechnieken u weinig verder helpen. Met MindTuning™-technieken wordt uw spreekangst spelenderwijs opgelost.

Spreek-aanleg

Als u kunt spreken, heeft u ook de aanleg om te presenteren. Zonder ook maar iets te forceren wordt uw spreektalent aan de oppervlakte gebracht en verankerd. U ontdekt dat presenteren leuker is dan u voor mogelijk hield en hoe u spelenderwijs uit uw comfortzone komt.

Wat kunt u verwachten?

De dag bestaat uit leren en ervaren. Alles wat u leert aan presentatieskills gaat u meteen aan den lijve ondervinden. In een veilige, interactieve en ontspannen setting wordt een nieuwe passie aangewakkerd: spreken in het openbaar. Voortaan ervaart u in plaats van spreekangst een gezonde wedstrijdspanning die leidt naar de kick van de overwinning.

Na afloop van de eendaagse training kunt u presenteren met minimale voorbereiding. Contact maken met uw publiek is niet langer een probleem. U weet gebruik te maken van lichaamstaal en weet u stem op de juiste manier in te zetten.

Uw investering: € 680,-. Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide lunch.

Extra pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* 2 NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting. Inschrijven ook Incompany

Vervolgtraining?

Spreken in het openbaar: 2 dagen
Deze training staat in Nederland al meer dan 20 jaar aan de top.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Presenteren voor beginners is ook online verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

REACTIES VAN DEELNEMERS

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen