Presenteren – Hoe word ik een veelgevraagd spreker?

U heeft iets te vertellen aan de wereld. U wilt een idee, boodschap, product of dienst lanceren. Wat u nodig hebt is publiek. De uitnodigingen om te komen spreken vallen echter niet zomaar in de bus. Ook de telefoon staat niet spontaan roodgloeiend.

Er is meer nodig dan een goed idee, een pracht product, een fascinerende dienst, of nieuwe filosofie om als spreker aan de bak te komen. En om een populair spreker te worden en te blijven.

De 3 P’s

Wat u nodig hebt is Personality, Performancepower en Presentatieskills. U leert dit tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl. Binnen 2 dagen en in een overzichtelijke groep. Maar ook tijdens een privésessie als privacy en tijd voor u belangrijk zijn.

Personality:

Elk mens is uniek. In dit onderdeel leert u uw eigen authentieke presentatiestijl ontwikkelen. Maar ook hoe u de behoeften van uw publiek ontdekt en daar succesvol op in speelt.

Performancepower:

U leert hoe u vanaf de eerste seconde de aandacht van uw publiek vangt en blijft vasthouden. Maar ook technieken waardoor u krachtig overkomt, hoe u tot de verbeelding spreekt en presenteren in beïnvloedingstaal.

Presentatieskills:

U leert uw stempotentieel maximaal te benutten, alles over non-verbale communicatie, interactie bewerkstelligen met uw toehoorders en spreken met minimale voorbereiding.  

Lees hier de ervaringen van deelnemers

Uw investering: € 1.260,-

Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. Inschrijven

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein

* Oplaadpunt elektrische auto

* NS-stations op 6 minuten loopafstand

* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte

* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:

Minimaal 6 en maximaal 12.

Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Special: MAX4 training Spreken in het openbaar Alkmaar en Heerenveen

Leren spreken in het openbaar in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dat kan ook! De trainingen vinden plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar een het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In twee halve dagen leert uw presentatiedocent u de fijne kneepjes van het vak. Een intensieve training, met veel persoonlijke aandacht!

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij u een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345 Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen