Presenteren in de boardroom

Voor gevorderde sprekers - 2 dgn - 10 u tot 17.0 u
________________________________________________

Wil jij jezelf en je ideeën in de boardroom goed op de kaart zetten? Gemakkelijk, strak en helder de aandacht en loyaliteit verkrijgen. Wil je leren hoe je de wetten van invloed aanwendt en inspireert?

Winning secrets

Je leert de winning secrets en de snelste en meest krachtige wijze om in de boardroom te overtuigen. Want niets is gemakkelijker dan presenteren in de boardroom wanneer je deze winnaars durft toe te passen.

Autoriteit uitstralen

Met slechts enkele aanpassingen kom je over als een autoriteit terwijl je absoluut je authentieke zelf blijft. Je oefent je stem waardoor die in ieders brein iets teweeg brengt. En je leert hoe je de regie houdt zonder dat anderen dat doorhebben.

Meer of minder

Meestal geldt dat hoe langer je met een presentatie bezig bent, des te slechter het resultaat. En des te meer je uitschrijft des te zwakker je performance. Tijdens deze Masterclass leer je hoe je in veel minder tijd heel veel krachtiger presenteert. En hoe je de mogelijkheden van je brein maximaal benut.  

Lef

Met MindTuning® technieken word je vertrouwd met lef en raak je verslaafd aan ‘durven & doen’. Want dat heb je nodig om anders dan anders en beter dan beter te presenteren in de boardroom.

Docu-telling

Je wordt getraind in een vaardigheid waarmee je compact en toch beschrijvend presenteert. En mocht je Powerpoint willen gebruiken? Leer je hoe je dat in een boardroom anders doet dan tijdens een gewone presentatie.

Je investering is: € 1440,- exclusief  21% btw. Inclusief boeken van Pieter Frijters. Uitgebreide lunch en koffie, thee en frisdrank de hele dag, schrijfwaren en ‘s avonds een lichte maaltijd.

Docent

Je master-docent is Pieter Frijters of Ian Miller.

Pieter Frijters: als geen ander weet hij hoe het brein werkt, schreef daar boeken over en traint leiders in ‘executive presence’.  Hij trainde persoonlijk 20.000 professionals in meer presentatiekracht. Hij adviseert 1 tot 3 sessies.

Ian Miller: is een ondernemer en investeerder pur sang. Zijn presentaties in de boardroom en zijn ervaring als bestuurder aan de andere kant heeft hij verwerkt in deze MasterClass. Zijn passie is om professionals op het hoogste niveau te leren presenteren. 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen