Presenteren in 1 dag

De beste sneltraining voor beginners

Hebt u enig idee wat het effect van uw woorden op het brein van uw toehoorders is en waarom? Waarom de ene presentatie een waardevolle aanvulling is op de stilte en de andere voordracht mensen bijna in slaap brengt, of mateloos irriteert? En hoe u dit kunt sturen?

Een waardevol fundament leggen

Tijdens de 1 daagse training  ‘Presenteren voor beginners’, legt u een waardevol fundament, waarop u als spreker kunt voortbouwen. U maakt kennis met een scala aan technieken en vaardigheden om mensen te boeien met uw verhaal en oefent met de beginselen van het beïnvloeden en overtuigen. U leert valkuilen herkennen en vermijden.

Spreekhuiver lost op

Uw zelfvertrouwen groeit naarmate de dag vordert, omdat onze docent u in de praktijk laat ervaren dat ook u met impact kunt presenteren. Bent u momenteel huiverig om te spreken? Ook dit lossen wij tijdens deze 1 daagse training op. U krijgt technieken waarop u kunt vertrouwen.  Een presentatie wordt iets om naar uit te kijken!

Een spannende ontdekkingsreis

Presenteren voor beginners is een spannende ontdekkingsreis naar uw eigen vermogen om spontaan en aanstekelijk te spreken voor groepen en tijdens vergaderingen. Iedereen bezit dit vermogen. Wij overhandigen u de sleutel die deuren opent die voorheen voor u gesloten bleven.

Vergroot uw waarde

De training ‘Presenteren in 1 dag’ wordt beloond met een certificaat. En vergroot uw waarde op de arbeidsmarkt. Ook uw communicatievaardigheden in privé-situaties verbeteren aanmerkelijk. 

Uw investering: € 680,-. Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide lunch. 

Extra pluspunten:
* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* 2 NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Vervolgtrainingen
Spreken in het openbaar: 2 dagen 
Deze training staat in Nederland al meer dan 20 jaar aan de top.
Spreken in het openbaar voor gevorderden: 2 dagen 

Inschrijven ook Incompany

Reacties van deelnemers

Voor de eerste keer ontspannen
Ik heb al regelmatig cursussen en workshops rondom presenteren gevolgd in mijn carriere en dit was de eerste keer dat ik aan het eind van de dag met een relatief ontspannen gevoel voor de groep kon staan en dan ook nog een verhaal uit de losse pols kon vertellen. Als jullie dat al in een dag kunnen bereiken dan heb ik er alle vertrouwen in dat jullie langere programma's werkelijk mijlpalen kunnen bewerkstelligen. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden in mijn netwerk en nogmaals bedankt !
Patricia B.

De beste leerschool
De training was zeer waardevol, juist omdat werd ingegaan op de basics. Daarmee bedoel ik dat we niet aan de slag gingen met flipovers en beamers, maar ons echt hebben gericht op de kern van het presenteren. Heel leerzaam, vond ik, ook vanwege het vele oefenen. Na een half uurtje theorie was het: aan de slag! En dat is volgens mij de beste leerschool.
S.V.  

Heel veel geleerd
De training heeft me duidelijk gemaakt dat ik me te veel aantrok van anderen. Ik vind de docent erg goed: duidelijk, to the point, streng als het moet (je bent er immers wel om te leren) en respectvol. Ik heb heel veel geleerd waar ik mijn voordeel mee kan doen als ik weer een presentatie moet geven. Ik zal deze training zeker aanbevelen aan anderen.
W.G. 

Erg prettig
Hoe eng ook, het oefenen en de feedback vond ik erg prettig. Wat ik met name geleerd heb is: waarnemen en over je eigen schaduw heenstappen!
H.v K.

Inspirerend
Een ontzettende inspirerende dag. Je wordt er blij van en je leert ook om naar jezelf te kijken.
G.K

Warm aanbevolen
Dank voor de geheel subliem verzorgde training. En dan te bedenken dat ik bijna niet uit de auto was gestapt vanwege de enorme stress en angst om de training te volgen. Het is mij voor de volle honderd procent meegevallen. Dit is de meest waardevolle training geweest die ik ooit heb gevolgd. Ik heb goede tips en handvatten gekregen om de voor mij enorme drempel over te gaan en mij te laten zien/presenteren aan anderen. Vooral de oprechte interesse en de opbouwende kritiek van de docent was enorm prettig. Ook de tips om een andere houding in het leven aan te nemen en het waarnemen een veel grotere plaats te geven zijn voor mij zeer waardevol. Daarnaast voelde ik mij, door het gezamelijke doel, vanaf het begin verbonden met de medecursisten.
Kortom, ik ben heel blij en ook heel trots dat ik de training heb gevolgd! In een reactie naar mijn manager en het opleidingenportaal van de gemeente waar ik werk heb ik deze training warm aanbevolen aan collega’s die voor eenzelfde drempel staan die ik moest nemen.
A.B.

Jullie hebben de juiste snaar weten te raken.
B.P

Heel inspirerend. Je krijgt veel meer dan alleen een training in presenteren.
R.K.

De training is een zeer prettige ervaring, geeft duidelijkheid, inzicht en helpt je direct resultaat te behalen. Dank!!
F. de J.

De beste presentatie van de conferentie
Ik ben inmiddels weer terug van de conferentie in San Francisco waar ik gesproken heb. Het ging FANTASTISCH. De ruimte was afgeladen, mensen stonden achterin zelfs en iedereen hing een uur lang aan mijn lippen. Achteraf kwamen er veel mensen naar me toe om me te vertellen dat ze het de beste presentatie van de conferentie vonden. Wát een kick! Nogmaals bedankt voor alle hulp en tips. Mede daarom stond ik relaxt voor de zaal. Ik ben meteen uitgenodigd om het verhaal over 2 maanden nog een keer te komen doen op een conferentie in Duitsland. Ik kijk daar nu naar uit!
R.B

Bedankt voor de zeer leuke en ontspannen en leerzame training.
R.v.K

Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen