Presenteren: de kunst van het verleiden

Presenteren is verleiden. U gaat een relatie aan met uw publiek. Dit vraagt om authenticiteit. Wie de kunst van het verleiden verstaat geeft zich bloot, spreekt met ware passie en weet het publiek het hof te maken.

Maak uw publiek verliefd

Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’ leert u hoe u uw publiek ‘verliefd’ laat worden op uw boodschap. Bent u niet zichzelf en spelt u uw toehoorders een verhaal op de mouw? Dan valt u snel door de mand. Bent u onzeker en dreunt u een uit het hoofd geleerd verhaaltje op? Ook dan zal het publiek niet van u gaan houden. Na afloop van de training weet u alle valkuilen te herkennen en omzeilen.

Bindingsangst oplossen

Veel sprekers hebben last van een zekere bindingsangst. Zij zijn huiverig om een echte relatie met het publiek aan te gaan, omdat zij bang zijn voor verlies. In de volksmond heet dit spreekangst. De angst om negatief beoordeeld en ‘in de steek gelaten te worden’, maakt dat zij zich niet honderd procent durven geven. Onze docent is een expert in het oplossen van deze blokkades.

Voor wie?

Spreken in het openbaar is de juiste training als u wilt leren presenteren met lef, passie en overtuigingskracht en echt verbinding met uw toehoorders wilt maken.

Uw investering: € 1.260,-

Exclusief: 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. 

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting Inschrijven ook Incompany 

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Reacties van deelnemers 

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland


''Eerste klas investering met als uitkomst eerste klas resultaten. Mijn presentatievaardigheden zijn enorm verbeterd. Ik bereik nu eenvoudig de doelgroep die ik wil bereiken.' 
Rosalina Nacken - Chief Executive Officer Rosalina Nacken

'Nooit gedacht dat ik presenteren leuk zou gaan vinden…'
Wesley Ladage – Ladage Beheer BV


'De trainingen van Pieter zijn erg waardevol. Het loslaten van de informatie en er dan op kunnen vertrouwen dat je het op een begrijpelijke en speelse manier kan overbrengen heeft mij erg geholpen.'
Dirk Taat, acteur/ fotomodel Inschrijven ook Incompany 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen