Presenteren: Ontpop uzelf als spreker van formaat

Twijfelt u aan uw presentatievaardigheden? Of denkt u dat u helemaal niet kunt presenteren? Dan doet u zichzelf ernstig te tekort. U bent als een rups die niet gelooft dat hij kan vliegen. Maar zodra het insect uit zijn cocon komt, ervaart het dat het ongelijk had. Ook u kunt zich ontpoppen; van een twijfelaar tot een spreker van formaat!.

De eerste belangrijke stap

Stelt u zich eens voor hoe het is om zelfverzekerd voor een groep te staan, verbinding te maken, de juiste woorden te spreken en hierom gewaardeerd te worden. Dat voelt ontzettend goed. Laat dit gevoel voortaan uw drijfveer zijn in plaats van angst, weerzin of gebrek aan zelfvertrouwen. En zet de eerste belangrijke stap op het pad van spreken in het openbaar door het volgen van een goede training.

Iedereen krijgt er mee te maken. Spreekmomenten dienen zich aan op het werk, maar ook privé, tijdens jubilea, trouwerijen en andere mijlpalen in het leven. Met de juiste basisvaardigheden op zak draait u uw hand er niet meer voor om. Het is één van de dingen die het leven een stuk aangenamer maakt.

Populairste training

‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl is de populairste cursus als u nog geen of weinig ervaring hebt met presenteren. Alles wat u als spreker nodig hebt, komt in de tweedaagse training aan bod. U leert en oefent in groep van 6 tot 12 personen onder leiding van een topdocent.

Hoe maakt u verbinding met uw publiek? Hoe voorkomt u dat u uw tekst kwijtraakt? Hoe zet u uw stem optimaal in? Waar laat u uw handen? Hoe beïnvloedt u uw toehoorders? Het komt allemaal aan bod tijdens deze complete cursus. Eventuele spreekangst wordt tijdens de training spelenderwijs opgelost.

Uw investering: € 1.260,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. Inschrijven

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Special: MAX4 training Spreken in het openbaar Alkmaar en Heerenveen

Leren spreken in het openbaar in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dat kan ook! De trainingen vinden plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar een het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In twee halve dagen leert uw presentatiedocent u de fijne kneepjes van het vak. Een intensieve training, met veel persoonlijke aandacht!

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij u een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

Deze training kan ook in het Engels worden gegeven.

Overige trainingen 

REACTIES VAN DEELNEMERS  Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen