Presenteren – Van eendagsvlieg naar blijvend succes

U kent ze waarschijnlijk ook, de eendagsvliegen die één keer succesvol zijn en daarna in de vergetelheid raken. Het komt niet alleen voor in televisieland of de muziekwereld, maar in alle branches. Natuurlijk wilt u als spreker niet hetzelfde lot tegemoet gaan. Bouw daarom met ervaren docenten aan een basis waarop u kunt vertrouwen.

Zekerheid

Gelukstreffers, daar zit u niet op te wachten. U wilt zekerheid met betrekking tot uw presentatiekwaliteiten. Die garantie biedt de training ‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl. Meer dan 14.000 professionals gingen u voor. Het resultaat is dat u goed en met zelfvertrouwen leert presenteren. U weet wat u doet, waarom u het doet en raakt de juiste snaar bij uw publiek.

Meerwaarde

Spreken in het openbaar is een 2-daagse training, waarin u lesstof krijgt, die u nergens anders in deze vorm wordt aangeboden. Waaronder spreken in Mind-Toon-Ritme-taal, de enige taal die doordringt tot ieders mind. Maar ook presenteren met minimale voorbereiding, zodat u onder alle omstandigheden het hoofd koel houdt. Klik voor het volledige programma op het icoontje bovenin de pagina.

Uw innerlijke potentieel

Iedereen kan leren presenteren. Het innerlijk potentieel is ook bij u aanwezig. Het is een kwestie van aan de juiste knoppen draaien, hét specialisme van Spreek.nl

Lees hier de ervaringen van deelnemers

Uw investering: € 1.260,-

Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. Inschrijven

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein

* Oplaadpunt elektrische auto

* NS-stations op 6 minuten loopafstand

* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte

* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:

Minimaal 6 en maximaal 12.

Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Special: MAX4 training Spreken in het openbaar Alkmaar en Heerenveen

Leren spreken in het openbaar in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dat kan ook! De trainingen vinden plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar een het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In twee halve dagen leert uw presentatiedocent u de fijne kneepjes van het vak. Een intensieve training, met veel persoonlijke aandacht!

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij u een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345 Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen