Presenteren voor de vuist weg

Succesvol improviseren

Presenteren voor de vuist weg lijkt voor velen het moeilijkste dat er is. In werkelijkheid is het de meest makkelijke manier van spreken in het openbaar. Spontaan presenteren kent namelijk geen lange voorbereidingstijd, u hoeft geen tekst uit uw hoofd te leren en kunt die tekst dus ook niet kwijtraken…

Gedegen kennis van zaken

Als u wordt uitgenodigd om te spreken, zal dit ongetwijfeld gaan over een onderwerp waarover u veel weet. Het heeft immers geen zin om iemand zonder gedegen kennis van zaken naar voren te schuiven. U bent in dit geval de expert, net zoals u een deskundige bent als het gaat om wetenswaardigheden over uw vakantie, uw gezin en uw hobby’s.

Waarom twijfelen?

Over de laatste drie onderwerpen vertelt u ALTIJD uit de losse pols. U gaat niet van te voren een tekst uitschrijven en in uw hoofd stampen. Waarom is dat bij een presentatie dan opeens wel nodig? En twijfelt u op zo’n moment aan uw kunnen?

Koudwatervrees verdwijnt

Het heeft allemaal te maken met koudwatervrees. Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’ helpt uw docent u daar over heen. En leert u improvisatietechnieken waarbij de juiste woorden als vanzelf in u opkomen. U ontdekt dat presenteren uit de losse pols u van nature gemakkelijk afgaat. Sterker, uw boodschap komt beter tot zijn recht zodra u voor deze aanpak kiest.

Minder tijd, meer plezier

Natuurlijk betekent dit niet dat u zich voortaan op geen enkele wijze meer op een presentatie mag voorbereiden. Maar op de manier waarop en de tijd die u er aan besteed bespaart u na afloop van de training beduidend. Uw plezier neemt alleen maar toe!

Complete training

‘Spreken in het openbaar’ is de meest complete presentatietraining. U leert en oefent in 2 dagen met alle aspecten en technieken die nodig zijn om als spreker ontspannen en overtuigend voor de dag te komen.

Uw investering: € 1.260,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch. 
GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'.  

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Inschrijven ook Incompany

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige presentaties op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet

'Presenteren wordt niet alleen doeltreffender, maar ook veel leuker!'
Eric van Jarwaarde - CEO Vendit

'Het is een groot cadeau om een training bij Pieter bij te wonen en om er zoveel te leren. Een inspiratiebron waar je echt wat mee doet!'
Monique Aalbers – Communicatie Adviseur Endemol Nederland

''Eerste klas investering met als uitkomst eerste klas resultaten. Mijn presentatievaardigheden zijn enorm verbeterd. Ik bereik nu eenvoudig de doelgroep die ik wil bereiken.' 
Rosalina Nacken - Chief Executive Officer Rosalina Nacken

'Nooit gedacht dat ik presenteren leuk zou gaan vinden…'
Wesley Ladage – Ladage Beheer BV


'De trainingen van Pieter zijn erg waardevol. Het loslaten van de informatie en er dan op kunnen vertrouwen dat je het op een begrijpelijke en speelse manier kan overbrengen heeft mij erg geholpen.'
Dirk Taat, acteur/ fotomodel

  Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen