Presenteren voor elke gelegenheid

U kent ze wel; mannen en vrouwen die met flair het woord voeren tijdens vergaderingen en presentaties. Ze staan onmiddellijk op om een praatje te houden zodra er iets te vieren is. Hun woorden vallen altijd in goede aarde. Er bloeit iets op; het is een genot voor alle zintuigen. Ze worden hierom bewonderd. Het lijkt alsof ze voor spreken in het openbaar gemaakt zijn.

Vaardigheden

Vergeleken met de vaardigheden van deze mensen vindt u zichzelf misschien verbleken. Of u durft niet eens aan een presentatie te beginnen, uit angst dat het toch niet zo goed wordt als die van de mensen naar wie u opkijkt. U vergelijkt zichzelf met anderen. En voor de meeste mensen geldt dat zij er in hun eigen beleving dan zelf bekaaid afkomen.

Uw kracht

Het is als appelen vergelijken met peren. Het heeft geen zin. Iedereen is anders. Ook u bent authentiek. Dat is geen zwakte, maar een kracht. Tijdens de training ‘Spreken in het openbaar’ van Spreek.nl koesteren wij uw eigenheid. En laten u ervaren hoe u dit succesvol inzet tijdens spreken en presenteren.

Dit gaan we doen

Uw docent leert u hoe u vanaf het eerste moment de volle aandacht op u vestigt. En hoe u zich daar comfortabel onder blijft voelen. Ook wordt u in contact gebracht met  een machtig innerlijke potentieel, waardoor de juiste woorden als vanzelf in u opkomen en u nooit met uw mond vol tanden staat. U leert MTRT, de enige taal die doordringt tot ieders mind, zodat uw presentaties daadwerkelijk invloed hebben. Maar ook alles over houding en non verbale communicatie, zodat u weet hoe u uw woorden voortaan kracht bij zet.

Uw investering: € 1.260,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

EXTRA: u krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. Inschrijven

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. U mag verwachten dat zij u een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

De training kan ook in het Engels worden gegeven.

Geen ervaring?

Heeft u geen ervaring met speechen of flinke speechangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heeft u al de nodige speeches op uw conto staan, maar wilt u nog meer uit uw performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als u door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in uw eigen omgeving. Voordelen: u bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Kijk hier voor reacties van deelnemers  Inschrijven ook Incompany 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen