Presenteren voor hbo: minder voorbereiding, beter resultaat

Als hbo-student zal je vaak presentaties moeten geven. Meestal kost het zeeën van tijd om alles op een rij te zetten, uit te schrijven en in je hoofd te stampen. En probeer het dan ook nog maar eens leuk en aantrekkelijk voor het voetlicht te brengen. Voor velen is het geven van een presentatie daarom geen hobby. Gelukkig kan het ook anders.

Misverstanden

Er heersen heel wat misverstanden rond het geven van een presentatie. Wist je bijvoorbeeld dat een lange voorbereiding niet leidt tot de beste presentaties? En juist voor meer stress zorgt, in plaats van minder? Niet alleen tijdens de aanloop, maar ook zodra je een presentatie geeft?

Black-outs voorkomen

Wie alles uit z’n hoofd leert, loopt immers de kans een black-out te krijgen. En is daarom gespannen. Of je kijkt zoveel naar wat je hebt opgeschreven, dat het niet boeiend is om naar je te luisteren. Je benut je volledige stempotentie niet en ziet geen kans om je verhaal non-verbaal te ondersteunen. Of, je verschuilt je achter een PowerPointpresentatie en maakt daardoor geen echt contact met je toehoorders.

De kick van het presenteren

Tijdens de training Spreken in het openbaar van 2 dagen, leer je om met 80 procent minder voorbereiding een bloedgoeie presentatie te geven. Black-outs komen niet meer voor en je leert simpel toepasbare technieken waardoor je levendig en met passie leert vertellen. Je ervaart de kick die spreken in het openbaar teweeg brengt, als je weet hoe het werkt.

Jouw investering: € 1.260,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.
GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).
EXTRA: Je krijgt het bestseller boek 'Meester over je gedachten' plus het miniboek 'Tips en Trics om te spreken in het openbaar'. 

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Special: MAX4 training Spreken in het openbaar Alkmaar en Heerenveen

Leren spreken in het openbaar in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, dat kan ook! De trainingen vinden plaats in het AFAS Stadion in Alkmaar een het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. In twee halve dagen leert je presentatiedocent je de fijne kneepjes van het vak. Een intensieve training, met veel persoonlijke aandacht!

Investering met rente
Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. Je mag verwachten dat zij je een veelvoud aan rente opleveren.

Hebt je nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345 Inschrijven
De training kan ook in het Engels worden gegeven.

Geen ervaring?

Heb je geen ervaring met presenteren of flinke spreekangst? Dan is de training Presenteren voor beginners van 1 dag een aanrader.

Ervaren spreker?

Heb je al de nodige presentaties op je conto staan, maar wil je nog meer uit je performance halen? Kijk dan eens bij Spreken in het openbaar voor gevorderden.

ONLINE mogelijkheid 

Spreken in het openbaar online is ook verkrijgbaar met duidelijke instructies, oefeningen en inspirerende video’s. Een uitkomst als je door Pieter Frijters persoonlijk wilt worden getraind in je eigen omgeving. Voordelen: jij bepaalt plaats, tempo en moment.

Of kies voor een Persoonlijk Masterconsult!

Kijk hier voor reacties van deelnemers

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen