Presenteren voor hbo: spreekangst oplossen

Als je last hebt van spreekangst zal je regelmatig flink in de stress zitten tijdens je opleiding. Er wordt nu eenmaal verwacht dat je presentaties geeft.

Misschien ben je iemand met een enorm arsenaal aan smoezen om onder presentaties uit te komen, meld je je vaak ziek, of sterf je regelmatig duizend doden. In het ergste geval kan de angst je zo gaan beheersen dat je het bijltje er bij neer gooit en de hele opleiding voortijdig afbreekt.

Dit is echter nergens voor nodig!

Ook jij kunt met een gezonde wedstrijdspanning presentaties houden die leiden naar de kick van de overwinning. Voor veel mensen die ooit zo angstig waren als jij is het geven van presentaties nu zelfs een verslavende bezigheid geworden.

Spreek.nl is al bijna een kwart eeuw dé specialist als het gaat om het oplossen van spreekangst. We hebben hier een speciale training voor ontwikkeld die snel resultaat oplevert: De Spreekangst Masterclass van 2 keer 1 dag.

Hoe het werkt

Je zult het misschien allemaal uitgeprobeerd hebben; je presentatie minutieus voorbereiden, of je gedachten, angst of ademhaling onder controle krijgen… Het helpt niet om van je angst af te komen. Dat komt omdat verstandige logica geen of nauwelijks invloed heeft op je angst.
Speekangst wordt namelijk ingegeven door je onderbewuste beleving. Deze luistert naar een geheel ander soort logica en vereist een andere aanpak, namelijk het tunen van je mind. MindTuning is dát waarmee Spreek.nl zich onderscheidt en waar je docent keigoed in is.

Naast het oplossen van spreekangst krijg je tijdens de training gemakkelijk toepasbare tools aangereikt waarmee je valkuilen in de toekomst vermijdt en als spreker voortaan flink indruk maakt.

Breinwetenschap

De nieuwste wetenschappelijke inzichten en onderzoeken bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 20 jaar hanteert. Na afloop van de MasterClass lig je nog hooguit wakker van prettige opwinding om een presentatie te geven.

Jouw investering: € 1470,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches.
Inclusief de online training 'afrekenen met spreekangst' ter waarde van € 322,00 ex btw. Zo kun je alles wat je geleerd hebt altijd weer raadplegen en gaat er niets van de MasterClass verloren.

GRATIS refreshdagen

Minstens 4x per jaar ben je welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer je een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer je behoefte hebt om nog meer te verbeteren. Het houdt je scherp en je blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting.

Overige trainingen 

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. Je mag verwachten dat deze training je een veelvoud aan rente oplevert.

Hebt je nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen