Presenteren zonder angst

Snelle, adequate oplossing 

Spreekangst blokkeert en zorgt ervoor dat u niet uit de verf komt. Dit is totaal onnodig. Heeft u last van een milde of ernstige vorm? In 1 dag zijn beide probaat op te lossen. Bovendien gaat u met een flinke dosis effectieve presentatievaardigheden naar huis! 

Geen exposure 

Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Spreek.nl de meest snelle en verfijnde presentatietraining voor beginners en mensen met (latente) spreekangst. GEEN onnodig lijden door middel van exposure, zoals veelvuldig in programmas over angst op televisie is te zien   

Van angst naar euforie 

De veilige sfeer en de zeer ervaren docenten zorgen voor een gegarandeerd resultaat. Spelenderwijs komt u uit uw comfortzone. En maakt kennis met uw spreektalenten. Angst maakt plaats voor een aangename sensatie die leidt naar euforie van de eindzege. 

Persoonlijke aandacht 

Presenteren kan iedereen leren. De training presenteren zonder angst vindt plaats in kleine groepen van 6 tot 12 deelnemers. U krijgt veel persoonlijke aandacht 

Uw investering: € 680,-. Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide lunch.  Inschrijven ook Incompany Extra pluspunten: 

* GRATIS parkeren 
* 2 NS-stations op 6 minuten loopafstand 
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte 
* In het centrum van Nederland (regio Gouda) 
* Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting 

Thuis spreekangst oplossen?

Liever niet buiten de deur en in uw eigen tempo werken aan presenteren zonder angst? Dat kan ook. Met 'Spreekangst online' waarin u binnen 2 weken de beginselen van spreken in het openbaar leert en afrekent met presentatieangst. 

Reacties van deelnemers

Voor de eerste keer ontspannen
Ik heb al regelmatig cursussen en workshops rondom presenteren gevolgd in mijn carriere en dit was de eerste keer dat ik aan het eind van de dag met een relatief ontspannen gevoel voor de groep kon staan en dan ook nog een verhaal uit de losse pols kon vertellen. Als jullie dat al in een dag kunnen bereiken dan heb ik er alle vertrouwen in dat jullie langere programma's werkelijk mijlpalen kunnen bewerkstelligen. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden in mijn netwerk en nogmaals bedankt !
Patricia B.

De beste leerschool
De training was zeer waardevol, juist omdat werd ingegaan op de basics. Daarmee bedoel ik dat we niet aan de slag gingen met flipovers en beamers, maar ons echt hebben gericht op de kern van het presenteren. Heel leerzaam, vond ik, ook vanwege het vele oefenen. Na een half uurtje theorie was het: aan de slag! En dat is volgens mij de beste leerschool.
S.V.  Inschrijven ook Incompany 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen