Speciale spreektraining met filmopnames

Speciale spreektraining met filmopnames

Voor iedereen die matig presenteren geen optie vindt en NOG geen topspreker is, organiseert Spreek.nl op 26 augustus een speciale 1 daagse training Spreken in het openbaar.

Deze eenmalige spreektraining van 1 dag kunt u met KORTING volgen.

Uw investering bedraagt 395,- in plaats van 570,-.


Tijdens de training worden filmopnames gemaakt van de werkwijze van Pieter Frijters en Ellen Hendriks.

De nadruk ligt daarbij niet op het filmen van deelnemers, maar op het vastleggen van het werk van de trainers.

De film wordt gebruikt voor promotiedoeleinden van MindTuning en Spreek.nl. Deelnemers krijgen de opnames op dvd thuisgestuurd.

Meer dan 14.000 professionals volgden de training ‘Spreken in het openbaar’ bij Spreek.nl. Omdat zij net als u ontspannen en overtuigend willen presenteren.

Gezonde opwinding

Tijdens de training wordt nadelige spreekstress omgebogen naar gezonde opwinding. Een presentatie is niet langer iets om voor weg te lopen. U weet contact te maken met uw publiek en uw stem goed in te zetten. Spreken in het openbaar wordt een gelegenheid waar u reikhalzend naar uitkijkt.

Woorden komen vanzelf

U leert technieken te gebruiken waardoor de juiste woorden en zinsopbouw als vanzelf opkomen. U krijgt oefeningen die uw zintuigen scherpen, zodat u interactie krijgt met uw toehoorders. U leert in 2 dagen de kunst beheersen en de eenvoud ervaren van spreken in het openbaar.

Ultieme leerbeleving

Samen met anderen ervaart u aan den lijve hoe gemakkelijk en plezierig presenteren is. De training is spannend van het begin tot het eind. Actief, inspirerend, confronterend, onthullend en leerzaam. De sfeer is ontspannen en humor is er altijd.

Doeltreffend

De sneltraining spreken is adequaat voor iedere spreekdoel. Of het nu gaat om de presentatie van een nieuw product, de jaarcijfers, een pleidooi, training, afscheidsspeech, persconferentie, preek, toespraak, aankondiging, of een openingsspeech.

Gemakkelijk presenteren

Wilt u enthousiast, ontspannen, boeiend en vrijwel onvoorbereid een toespraak of een presentatie houden? De training ‘Spreken in het Openbaar’ is een effectieve route om succesvol voor de dag te komen.

Uw investering voor deze 1-daagse training is: € 395,-, exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

Extra pluspunten:

* Geen arrangementskosten

* Trainingsmateriaal gratis

* Eigen parkeerterrein

* NS-stations op 6 minuten loopafstand

* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte

* In het centrum van Nederland (regio Gouda)
 

Hebt u nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen