Spreekangst oplossen

Beleef het grootse moment waarop je boven jezelf uitstijgt

Ze komt stilletjes binnen lopen. Schouders ietwat opgetrokken, blik naar de grond.
Ze kiest een stoel. Niet prominent vooraan, maar een beetje aan de zijkant. Vooral niet opvallen.
Vanuit haar ooghoeken scant ze de plek vooraan. Moet zij daar straks voor de groep staan? Haar hart begint te bonken. Haar mond voelt droog aan. Het liefste zou ze rechtsomkeert maken.

Nog geen uur later staat ze daar. Voeten stevig op de grond, armen losjes langs haar lichaam. Ze kijkt van links naar rechts naar haar publiek. Een prettige opwinding golft door haar lichaam. Woorden rollen uit haar mond. Eerst nog wat aarzelend, maar dan als vanzelf. Haar ogen stralen.   

Dit is de reden waarom je onze docenten midden in de nacht wakker kunt maken voor het geven van de training Presenteren voor beginners.

Elke deelnemer ervaart dat ene grootse moment van boven zichzelf uitstijgen. De knop gaat definitief om. Angst maakt plaats voor euforie. De kick van spreken in het openbaar is geboren. Het is iedere keer opnieuw machtig mooi om te zien.

En nu jij!

Ben jij als de dood om te spreken? En heb je daar genoeg van? Dan ben je helemaal klaar voor de training Presenteren voor beginners. Samen met maximaal 11 andere deelnemers, die net zo tegen spreken in het openbaar opzien als jij, doorloop je een uniek programma dat werkt.

EXTRA ondersteuning

Na afloop van de training krijg je toegang tot het online programma, waarin alles wat je geleerd hebt nog eens de revue passeert. Met veel video’s van Pieter Frijters, die je blijvend inspireren en bij de les houden.

Jouw investering: € 680,-
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen, een uitgebreide lunch.

GRATIS: 2 jaar deelname aan de refresh spreektrainingen (9x per jaar).

Pluspunten:

* Eigen parkeerterrein
* Oplaadpunt elektrische auto
* NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)

Aantal deelnemers:

Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting   Inschrijven ook Incompany
Heb je nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345 

Overige trainingen 

Reacties van deelnemers

Voor de eerste keer ontspannen
Ik heb al regelmatig cursussen en workshops rondom presenteren gevolgd in mijn carriere en dit was de eerste keer dat ik aan het eind van de dag met een relatief ontspannen gevoel voor de groep kon staan en dan ook nog een verhaal uit de losse pols kon vertellen. Als jullie dat al in een dag kunnen bereiken dan heb ik er alle vertrouwen in dat jullie langere programma's werkelijk mijlpalen kunnen bewerkstelligen. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden in mijn netwerk en nogmaals bedankt !
Patricia B.

De beste leerschool
De training was zeer waardevol, juist omdat werd ingegaan op de basics. Daarmee bedoel ik dat we niet aan de slag gingen met flipovers en beamers, maar ons echt hebben gericht op de kern van het presenteren. Heel leerzaam, vond ik, ook vanwege het vele oefenen. Na een half uurtje theorie was het: aan de slag! En dat is volgens mij de beste leerschool.
S.V.  

Heel veel geleerd
De training heeft me duidelijk gemaakt dat ik me te veel aantrok van anderen. Ik vind de docent erg goed: duidelijk, to the point, streng als het moet (je bent er immers wel om te leren) en respectvol. Ik heb heel veel geleerd waar ik mijn voordeel mee kan doen als ik weer een presentatie moet geven. Ik zal deze training zeker aanbevelen aan anderen.
W.G. 

Erg prettig
Hoe eng ook, het oefenen en de feedback vond ik erg prettig. Wat ik met name geleerd heb is: waarnemen en over je eigen schaduw heenstappen!
H.v K.

Inspirerend
Een ontzettende inspirerende dag. Je wordt er blij van en je leert ook om naar jezelf te kijken.
G.K

Warm aanbevolen
Dank voor de geheel subliem verzorgde training. En dan te bedenken dat ik bijna niet uit de auto was gestapt vanwege de enorme stress en angst om de training te volgen. Het is mij voor de volle honderd procent meegevallen. Dit is de meest waardevolle training geweest die ik ooit heb gevolgd. Ik heb goede tips en handvatten gekregen om de voor mij enorme drempel over te gaan en mij te laten zien/presenteren aan anderen. Vooral de oprechte interesse en de opbouwende kritiek van de docent was enorm prettig. Ook de tips om een andere houding in het leven aan te nemen en het waarnemen een veel grotere plaats te geven zijn voor mij zeer waardevol. Daarnaast voelde ik mij, door het gezamelijke doel, vanaf het begin verbonden met de medecursisten.
Kortom, ik ben heel blij en ook heel trots dat ik de training heb gevolgd! In een reactie naar mijn manager en het opleidingenportaal van de gemeente waar ik werk heb ik deze training warm aanbevolen aan collega’s die voor eenzelfde drempel staan die ik moest nemen.
A.B.

Jullie hebben de juiste snaar weten te raken.
B.P

Heel inspirerend. Je krijgt veel meer dan alleen een training in presenteren.
R.K.

De training is een zeer prettige ervaring, geeft duidelijkheid, inzicht en helpt je direct resultaat te behalen. Dank!!
F. de J.

De beste presentatie van de conferentie
Ik ben inmiddels weer terug van de conferentie in San Francisco waar ik gesproken heb. Het ging FANTASTISCH. De ruimte was afgeladen, mensen stonden achterin zelfs en iedereen hing een uur lang aan mijn lippen. Achteraf kwamen er veel mensen naar me toe om me te vertellen dat ze het de beste presentatie van de conferentie vonden. Wát een kick! Nogmaals bedankt voor alle hulp en tips. Mede daarom stond ik relaxt voor de zaal. Ik ben meteen uitgenodigd om het verhaal over 2 maanden nog een keer te komen doen op een conferentie in Duitsland. Ik kijk daar nu naar uit!
R.B

Bedankt voor de zeer leuke en ontspannen en leerzame training.
R.v.K  Inschrijven ook Incompany 


Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen