Spreken met vertrouwen

Een ervaring die beklijft   

Vertrouwt u niet op uw eigen kunnen tijdens een presentatie? Bent u angstig dat uw stem u in de steek laat? Vreest u dat uw boodschap niet goed overkomt? Bent u bang om uw tekst kwijt te raken? Aarzelt u vanwege de angst voor trillende knieën, blozen, of paniek? Dan heeft Spreek.nl de perfecte training voor u! 

De oorzaak wegnemen 

Gebrek aan vertrouwen om te presenteren en spreken in het openbaar heeft 1 oorzaak. U bent bezig om niet te falen en gefocust op alles wat er niet zou kunnen deugen. Wat u nodig heeft is kennis van presentatietechnieken en een indrukwekkende ervaring dat u prima in staat bent om te spreken met vertrouwen. 

Bouwen aan vertrouwen 

Tijdens de training ‘Presenteren voor beginners’ bouwt u vanaf het eerste moment vertrouwen op. In uzelf en uw capaciteiten. U maakt mee in de praktijk hoe leuk spreken in het openbaar is. En dat iedereen dit kan leren. 

Gebrek aan zelfvertrouwen, of zelfs angst tijdens het spreken, komt omdat u zich naar binnen richt. U bent niet bezig met de boodschap die u wilt uitdragen en het boeien van uw publiek. U bent bezig met uzelf. 

Rampscenario’s deleten 

De basis van spreken met vertrouwen heeft alles te maken met het naar buiten richten van uw zintuigen. Daar waar de werkelijkheid zich bevindt. U krijgt geen kans om verstrikt te raken in innerlijke rampscenario’s die uw vertrouwen om zeep helpen. 

De juiste gereedschappen en technieken 

Uw docent leert u technieken die uw zintuigen scherpen zodat u naar buiten gericht blijft. En u krijgt handige gereedschappen om het voortaan anders te blijven doen dan u deed. U ervaart dat u volledig op uw eigen kunnen mag vertrouwen. Ook bouwen we samen aan uw spreektechnieken. 

Uw investering: € 680,-. Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en uitgebreide lunch.  Inschrijven ook Incompany

Aantal deelnemers: 6 tot 12 personen. 

Voordelen: 

* GRATIS parkeren 
* 2 NS-stations op 6 minuten loopafstand 
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte 
* In het centrum van Nederland (regio Gouda) 
* Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting 

Reacties van deelnemers
 


''Eerste klas investering met als uitkomst eerste klas resultaten. Mijn presentatievaardigheden zijn enorm verbeterd. Ik bereik nu eenvoudig de doelgroep die ik wil bereiken.' 
Rosalina Nacken - Chief Executive Officer Rosalina Nacken

'Nooit gedacht dat ik presenteren leuk zou gaan vinden…'
Wesley Ladage – Ladage Beheer BV


'De trainingen van Pieter zijn erg waardevol. Het loslaten van de informatie en er dan op kunnen vertrouwen dat je het op een begrijpelijke en speelse manier kan overbrengen heeft mij erg geholpen.'
Dirk Taat, acteur/ fotomodel   Inschrijven ook Incompany 

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen