Spreken zonder zenuwen

Een presentatiecursus waar u niet bang voor hoeft te zijn!

Als spreken u angst inboezemt, zegt u waarschijnlijk dat u er van droomt om ontspannen het woord te voeren. Maar doet u dat ook? Waarschijnlijk is het antwoord: ‘Nee’. En dagdroomt u hoofdzakelijk over spreekmomenten waarbij de zenuwen door uw lijf gieren. Uw innerlijke beelden gaan over dat wat u het liefste wilt vermijden. En niet over uw hartgrondige wens. Uw angst wordt hierdoor nog groter.

Van vermijden naar

Als gevolg hiervan vertoont u vermijdingsgedrag. Dit gaat onbewust. U heeft continu verhalen in uw hoofd waarom het plausibel is om elke vorm van spreken in het openbaar te voorkomen. Tijdens de Spreekangst MasterClass is dit het eerste wat u leert transformeren. Uw nieuwe drijfveer is voortaan lef.

Uw hele leven verandert

De tool om (vaak onbewuste) nachtmerries te veranderen in mooie dromen die werkelijkheid worden heet MindTuning. Als u eenmaal weet hoe het werkt, kunt u het inzetten om de kwaliteit van uw leven op alle terreinen te verbeteren.

Compleet pakket

De 2 daagse Spreekangst MasterClass is veel meer dan leren spreken zonder zenuwen. U leert de beginselen van presentatietechniek. Maar ook de mogelijkheden van uw stem en lichaamstaal benutten en contact maken met uw toehoorders. Eenmaal bevrijd van spreekblokkades en bewapend met nieuwe vaardigheden gaat er een wereld voor u open die u beslist zal bevallen.

Uw investering: € 1470,- 
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches. 

Inclusief de online training 'afrekenen met spreekangst' ter waarde van € 322,00 ex btw.
Zodat u alles wat u geleerd heeft altijd weer kunt raadplegen en er niets van de MasterClass verloren gaat. 

GRATIS refreshdagen
Minstens 4x per jaar bent u welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer u een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer u behoefte heeft om nog meer te verbeteren. Het houdt u scherp en u blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Voordelen:

* GRATIS Trainingsmateriaal
* GRATIS parkeren
* Elektrisch oplaadpunt voor auto's
* 2 NS-stations op 6 minuten loopafstand
* Ideale netwerkomgeving met loungegedeelte
* In het centrum van Nederland (regio Gouda)
* Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting Inschrijven ook Incompany

Overige trainingen 

Ervaringen van deelnemers:

'Spreken het openbaar is niets voor mij, dacht ik. Tot Pieter me van mijn spreekangst afhielp. Nu is het mijn core business, en krijg ik hoge waarderingen als spreker.'
Aartjan van Erkel - auteur 'Verleiden op internet'

Warm aanbevolen
Dank voor de geheel subliem verzorgde training. En dan te bedenken dat ik bijna niet uit de auto was gestapt vanwege de enorme stress en angst om de training te volgen. Het is mij voor de volle honderd procent meegevallen. Dit is de meest waardevolle training geweest die ik ooit heb gevolgd. Ik heb goede tips en handvatten gekregen om de voor mij enorme drempel over te gaan en mij te laten zien/presenteren aan anderen. Vooral de oprechte interesse en de opbouwende kritiek van de docent was enorm prettig. Ook de tips om een andere houding in het leven aan te nemen en het waarnemen een veel grotere plaats te geven zijn voor mij zeer waardevol. Daarnaast voelde ik mij, door het gezamelijke doel, vanaf het begin verbonden met de medecursisten.
Kortom, ik ben heel blij en ook heel trots dat ik de training heb gevolgd! In een reactie naar mijn manager en het opleidingenportaal van de gemeente waar ik werk heb ik deze training warm aanbevolen aan collega’s die voor eenzelfde drempel staan die ik moest nemen.
A.B.

Wat een leuke, leerzame en vooral ook productieve dag! Ik heb een drempel overwonnen!
Robbert G.

Heel inspirerend. Je krijgt veel meer dan alleen een training in presenteren.
R.K.

De training is een zeer prettige ervaring, geeft duidelijkheid, inzicht en helpt je direct resultaat te behalen. Dank!!
F. de J.  Inschrijven ook Incompany

Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen