Trainingsaanbod

Live Online Persoonlijk Master Consult

Online Persoonlijk Master Consult | 3 sessies van 1,5 uur

Exclusieve formule

Een online Persoonlijk Master Consult bij Pieter Frijters is een bijzondere live online ontmoeting die je een levenlang interest oplevert. In ongedwongen sfeer leer je spelenderwijs bovengemiddeld goed presenteren. Mocht je last hebben van spreekstress? Dat wordt opgelost. 

Eye-openers

Je krijgt verbijsterende inzichten die je tot op het bot inspireren. Alles wat je leert ga je direct ervaren. Het zal je verrassen hoe je door een slimmer gebruik van je brein 90 procent bespaart op voorbereidingstijd en beter presenteert dan ooit. 

Autoriteit

Je merkt direct dat je met een autoriteit te maken hebt die je de ware kunst van het presenteren gaat bijbrengen. Eindelijk iets dat ontnuchtert, anders dan anders is en echt werkt. Je leert hoe je aan de knoppen draait van het brein van je toehoorders. Je weet voortaan hoe je emotioneert, enthousiasmeert, motiveert, inspireert, verbinding maakt en overtuigt. Spreken in het openbaar was niet eerder zo gemakkelijk. 

In 3 sessies

Omdat live online consulting intensiever is dan op locatie, heb je om bovengemiddeld goed te leren presenteren over het algemeen 3 sessies van 1,5 uur nodig. Je docent is Pieter Frijters. Hij trainde persoonlijk duizenden professionals, waaronder veel ondernemers, investeerders, BN’ers, bankiers, CEO’s, CFO’s en politici. 

Je investering

3 live online sessies van 1.5 uur: € 2900,- excl. btw 

Bel voor een afspraak: 0182-612345

Of mail naar: info@spreek.nl

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen