Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning®
Trainingsaanbod

MasterClass: Presenteren in de boardroom

Voor gevorderde sprekers - 1 dg - 08 u tot 20.0 u
________________________________________________

Niets is erger dan een board of directors die verveeld naar je luistert en lastige vragen stelt. Na de Masterclass weet je hoe je het risico op lastige vragen reduceert. En, wanneer nodig, hoe je deze pareert. Ook beheers je na afloop de kundigheid om ieders aandacht vast te houden en daarmee jezelf en je boodschap definitief op de kaart te zetten.

Compact docu-telling

Je raakt vertrouwd met een vaardigheid waarmee je compact en toch beschrijvend presenteert. En mocht je Powerpoint willen gebruiken? Leer je waarom je dat in een boardroom anders doet dan tijdens een gewone presentatie.

Houding en stem

Er is geen plek waar je houding, stemgebruik, non-verbale ondersteuning en visuele regie belangrijker is dan in de boardroom. Je ervaart tijdens de masterclass hoe subtiele aanpassingen op ieder onderdeel een enorm verschil maken, waardoor er met interesse naar je gekeken en geluisterd wordt.

Regie

Je oefent een vaardigheid waarmee je tijdens je presentatie zoveel mogelijk de regie behoudt. Plus een strategie waarmee je in de boardroom het maximale uit je presentatie haalt. 

Je investering is € 1440,- exclusief  21% btw. Inclusief boeken van Pieter Frijters, ontbijt om 07.30 u, uitgebreide lunch en koffie, thee en frisdrank de hele dag, schrijfwaren en ‘s avonds een lichte maaltijd.

Filevrije training

  • Een 2 daagse training in één dag
  • Besparing 1 dag - 1x reiskosten - 1x reistijd
  • Je rijdt voor de file uit en achter de file aan

Docent

Je master-docent is Pieter Frijters of Ian Miller.

Pieter Frijters heeft sinds 1992 meer dan 16.000 professionals getraind in presenteren op het hoogste niveau. Waaronder talloze BN’ers, CEO’s en topmanagers.

Ian Miller is een ondernemer en investeerder pur sang. Zijn presentaties in de boardroom en zijn ervaring als bestuurder aan de andere kant heeft hij verwerkt in deze MasterClass. Zijn passie is om professionals op het hoogste niveau te leren presenteren. 

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen