Trainingsaanbod

Ontspannen presenteren

Docenten

Pieter Frijters

Pieter Frijters werd bekend in Nederland met zijn spreektrainingen en Mindtuning™-sessies. Hij is een fenomeen in de wereld van managementtrainers: bevlogen, radicaal en met een no nonsens aanpak. Hij weet alles van onzekerheid, angst, assertiviteit, uitstraling en charisma. Hij gaf NEE-seminars en seminars in 'autoriteit en onverzettelijkheid'. Hij is de grondlegger van Mindtuning. Hij maakte van Spreek.nl marktleider op het gebied van presentatietrainingen en trainde persoonlijk tienduizenden mensen. Op het gebied van spreekangst geldt hij algemeen als dé autoriteit. De door hem ontwikkelde methodiek werkt weergaloos en is onovertroffen.

Video: Pieter Frijters als gastspreker voor 600 analisten en artsen: 'Passie voor werk'


Video: Schrijfster Lou Niestadt over Pieter Frijters

Naar trainingsaanbod >>>

Lindy

Lindy volgde diverse trainingen om opgeleid te worden tot Spreek-docent. Zij is iemand die slechts een half woord nodig heeft om iets te begrijpen en cursisten die haar hebben meegemaakt zijn laaiend enthousiast. 

Lindy is een podiumdier in hart en nieren. Op 10-jarige leeftijd werd ze toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium en leerde in 7 jaar de fundamenten van ballet. De volgende stap was Codarts in Rotterdam. Daar behaalde ze haar Bachelor of Dance. Voor Lindy gaat een dansoptreden om meer dan enkel een dans. Het gaat om gevoel; de boodschap die wordt overgebracht. Ook haar presentaties laten een onvergetelijke indruk achter. 

Lindy leert je als geen ander hoe je beweegt, expressie uitstraalt, en non verbaal je boodschap ondersteunt. En op welke wijze jij en je story één geheel worden. Lindy haalt je volledig uit je comfortzone waardoor jouw uitstraling en presentaties voor altijd beter worden.

Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen