Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Presenteer als een leider

Presenteer als een leider | 3 dagdelen Persoonlijke communicatiekracht

Je wilt je positie als leider ook waarmaken in je mondelinge communicatie. Want hoe duidelijker jij een boodschap uitdraagt, des te vanzelfsprekender is je positie en des te meer is iedereen bereid je te volgen. Wat je leert is  the art of 'executive presence'.

De kunst van verbinding maken is bepalend voor het resultaat. Hoe je iets zegt ondersteunt de impact. Evenals je houding en hoe je beweegt. Timing, stilte, snelheid, rust, hard en zacht, toonhoogte en resoluutheid bepalen de invloed van je stem.

Je leert hoe je met je ogen je publiek regisseert, hoe je met je stem de muziek maakt en hoe je dit alles non-verbaal en waardig ondersteunt. 

Leren doe je buiten je comfortzone. Want je gaat het echt anders doen. Dat voelt eerst onwennig, en dan ineens komt het kantelpunt. Yes! Dat gevoel raak je niet meer kwijt. Want je weet dat je nog steeds dezelfde bent en authentieker dan ooit!

Wat en hoe je het leert is onconventioneel en effectief. Je wordt nog zekerder van jezelf. Je komt nog symphatieker over. Je straalt een subtiel charisma uit en komt volledig in je kracht. Gegarandeerd dat je presentaties maximale impact krijgen. 

Je docent is een storyteller in optima forma. Feiten, cijfers en producten weet hij om te zetten in pakkende verhalen. Hij gaf talloze masterclasses in charisma en executive performance. En trainde 20.000 professionals in meer presentatiekracht. Hij adviseert 2 tot 3 dagdelen voor een ongekend resultaat.

Informeer naar de voorwaarden:
Bel: + 31 (0)182 612345 Contact met Pieter Frijters: info@mindtuning.nl

Kijk voor aanbevelingen op: LinkedIn van Pieter

Terug naar het overzicht
Meer dan 16.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen