Trainingsaanbod

Presenteer als een leider

Met Executive Presence - 3x 1 dag

Het wordt met de dag belangrijker dat je uitstraling en presentatiekracht maximaliseren. Wil je presenteren als een leider, dan is competentie vanzelfsprekend maar vandaag de dag onvoldoende. Je mag jezelf laten zien zonder dat het opvalt. Je mag consensus creëren en anderen winnen voor je ideeën.

Op het lijf geschreven

Deze Masterclass is jou op het lijf geschreven wanneer je een man of vrouw bent met goede ideeën of producten, een futuristische visie en de wens om de wereld te helpen veranderen en verbeteren. Je kans om dat te bereiken is na de masterclass vele malen groter.

Presenteer als een leider

Presenteren als een leider met executive presence is geen theater truc, want mensen hebben dat snel door. Het gaat om authenticiteit, durf en puurheid vanuit je beste zelf. Zodat je meer business krijgt of anderen wint voor je ideeën. Je hebt dat vermogen in je om te zo te communiceren dat wat je zegt indruk maakt zodat mensen je volgen. Het is de specialisatie van je docent om dat vermogen aan te raken en bij je naar boven te halen.

Ultieme invloed

Visueel leren luisteren, verbaal meesterschap, beschrijvend communiceren en een prettige uitstraling betekenen ultieme invloed  hebben op anderen. Het gaat om heel wat meer dan het gebruik van je handen of welke kleding je draagt. Hoe ontwikkel je leiderschap bij anderen? Hoe geef je positieve voorbeelden van wat ze goed doen. Hoe suggereer je acties om te verbeteren? Hoe gaan anderen jou vertrouwen om ook jou de nodige feedback te geven?

Executive presence

Met executive presence zet je de dingen in beweging. Medewerkers, collega’s, stakeholders, het bestuur en raad van commissarissen gaan je informeel zien als een leider, zelfs als je dat op papier nog niet bent. Of het nu in een vergadering is, een oriënterend gesprek, een debat of een zakelijke afspraak. Wat je zegt gaat er daadwerkelijk toe doen.

Regisseer je verhaal

Je wordt gecoacht om het verhaal achter het product of idee te bedenken en te regisseren. Je maakt een story die je gaat beschrijven op een manier waarmee je enthousiasmeert en je boodschap beklijft. Presenteren wordt emotioneren en je leert hoe je mensen raakt alleen al door je presence en een juist gebruik van je stem. Je aanwezigheid op het podium is voor iedereen voelbaar en je ervaart de ultieme kick van de overwinning.

Niets is toeval

Niets wordt aan het toeval overgelaten en tot op het subtielste niveau wordt je uitstraling verbeterd. Het gaat om hoe je vertrouwen, evenwicht en rust uitstraalt. En hoe je mensen jouw daadkracht en integriteit toont.  

Ervaring boven theorie

Ervaring staat boven theorie. Daarom ga je alles wat je leert direct ervaren waardoor het de rest van je leven blijft hangen. De masterclass gaat een stuk verder dan een theoretisch kader. Het is de uitkomst van 26 jaar trainen van professionals op het allerhoogste niveau en de feedback van meer dan 30.000 van onze cliënten.

Puur praktijk

Deze masterclass is puur praktijk vanuit de praktijk en zonder bla bla. De meeste aandacht gaat naar waar het echt om draait: voor 58 procent je houding en aanwezigheid en voor 38 procent het gebruik van je stem. Dus wát je zegt heeft slechts 10 procent impact. Na de masterclass begrijp je waarom lange voorbereidingen desastreus zijn. En weet je voor altijd waarom je met een korte voorbereiding beter en met meer presence, als een leider presenteert.

Uit je comfortzone

Zodra je uit je comfortzone komt en je puurste zelf durft te zijn, weet je te emotioneren en gebeurt er iets magisch. Er ontstaat een groepsflow, een mentale toestand waarbij iedereen zich geweldig voelt en optimaal ontvankelijk wordt voor wat je overbrengt.

Meer invloed

Na de masterclass ben je nog steeds dezelfde persoon. Maar het zal je verbluffen hoeveel beter je omgeving op jouw aanwezigheid reageert en hoe je invloed op anderen is toegenomen.

Wetenschappelijk bewijs

De nieuwste wetenschappelijke inzichten bewijzen de effectiviteit van de methodische aanpak die Spreek.nl al meer dan 25 jaar hanteert.

Jouw investering: € 2460,- exclusief btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches. 

INCLUSIEF de ONLINE TRAINING Presenteren als een leider ter waarde van € 590,-. Zodat je alles wat je geleerd hebt altijd weer kunt raadplegen. 

*Presenteren als een leider wordt ook als MAX 4 training gegeven, met maximaal 4 deelnemers.

 

Reacties van deelnemers:

 

Noodzakelijk


De training Presenteren als een leider die ik bij Ian volgde zou voor iedereen die regelmatig presentaties geeft noodzakelijk moeten zijn. Er was veel ruimte voor praktijkoefeningen en de feedback daarop heb ik als zeer waardevol ervaren.
Hamid Azzouzi

 


Zichtbaar resultaat
De training Presenteren als een leider is erg zinvol, praktisch, toepasbaar en met zichtbaar resultaat!
Ed van Someren

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen