Trainingsaanbod

Presenteer als een performer

Docenten

Lindy

Ben je een professional met een ondernemende mindset en wil je leren om in deze nieuwe tijd f**king goed te presenteren en te performen? Kies dan voor een onvergetelijke trainingservaring met Lindy. 

Lindy volgde diverse trainingen om opgeleid te worden tot Spreek-docent. Zij is iemand die slechts een half woord nodig heeft om iets te begrijpen en cursisten die haar hebben meegemaakt zijn laaiend enthousiast. 

Op 10-jarige leeftijd werd Lindy toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium en leerde in 7 jaar de fundamenten van ballet. De volgende stap was Codarts in Rotterdam. Daar behaalde ze haar Bachelor of Dance. Voor Lindy gaat een dansoptreden om meer dan enkel een dans. Het gaat om gevoel; de boodschap die wordt overgebracht. Zij is een podiumbeest. Ook haar presentaties laten een onvergetelijke indruk achter. 

We maakten een training die perfect op haar is afgestemd: de 1-daagse training ‘Presenteren als een performer’. Lindy leert je als geen ander hoe je beweegt, expressie uitstraalt, en non verbaal je boodschap ondersteunt. En op welke wijze jij en je story één geheel worden. Lindy haalt je volledig uit je comfortzone waardoor jouw uitstraling en presentaties voor altijd beter worden.

Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen