Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Presenteren voor beginners

Docenten

Ellen

Ellen Hendriks is HBO geschoold sociaal pedagoog en oplossingsgericht therapeut en heeft eveneens een HBO technische achtergrond. Vanwege een burn-out maakte ze kennis met Pieter Frijters en de bijzondere impact die MindTuning op haar had. Vanaf dat moment wilde ze maar één ding: anderen coachen om de beste versie van zichzelf te worden.

Zij is in 2010 bij Frijters Mind Tuning BV gaan werken om aanvankelijk het vak van MindTuning coach te leren en is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Na diverse werkzaamheden binnen het bedrijf begon Ellen als jeugdcoach en werkte met jonge mensen met angst. Ze ontwikkelde zich door tot MindTuning coach en sinds 2015 geeft Ellen zelfstandig trainingen ‘Presenteren voor beginners’ en ‘Spreken in het openbaar’.

Haar inlevingsvermogen is fenomenaal. Zij laat cursisten boven zichzelf uitstijgen.

Nic

Nic heeft zijn sporen verdiend in de assurantiën. Hij verkocht zijn bedrijf om zijn passie te volgen: het coachen van mensen in de ruimste zin van het woord. Nic is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Zijn oeverloze enthousiasme, authenticiteit, empathie, eerlijkheid en communicatieve vermogen maken van hem een uitstekend docent en een aanwinst voor Spreek.nl.

Terug naar het overzicht