Trainingsaanbod

Spreekangst Masterclass online

Een Live Online Training door Pieter Frijters

Duur: 2x 1.5 uur verdeeld over 2 weken
Investering: € 490,- excl. btw

Spreekangst hoef je niet te overwinnen. Want vechten tegen jezelf betekent verliezen. We gaan in deze live online groepstraining aan de slag met technieken die je presentatie-angst transformeren naar verwondering.

Spelenderwijs
Je leert spelenderwijs controle los te laten. Want letten op je ademhaling of je hart maakt spreekangst erger. Niets willen vergeten verergert je ongemak. Je oefent daarom een techniek waardoor woorden en zinnen als vanzelf in je opkomen.

Onconventioneel
Met een onconventionele aanpak en op een losse manier leer je de angst om te spreken voor groepen los te laten. Je gaat meer en meer ontspannen en krijgt vertrouwen. Het eindresultaat is dat je presenteren leuk gaat vinden.

Waarom deze masterclass
Je wordt tot op het bot geïnspireerd. Pieter Frijters heeft 26 jaar ervaring met tienduizenden professionals samengebracht in deze masterclass. Voor hem en zijn team is het oplossen van spreekangst een professie.

Het geheime wapen is MindTuning®, ‘s werelds snelste methode om iedere vorm van niet-reële angst te elimineren. Het brengt je bovendien meer: een levensveranderende ervaring.

Naast 2x 1.5 uur live online training, krijg je een inlogcode voor de uitgebreide e-training ‘Afrekenen met Spreekangst’.

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen