Trainingsaanbod

Spreken in het openbaar voor gevorderden

Presenteren aan de top

Een bewezen concept met max resultaat | 2x 1 dag
_______________________________________________

De beste presentaties

Wat is Spreken in het openbaar voor gevorderden? De beste presentaties zijn puur, authentiek, uit het hart. Ze weten te emotioneren en dringen diep door in het brein van je publiek. Wil je bovengemiddeld goed leren presenteren? Dan zal niet alleen de leerstof iets bijzonders in jou teweeg mogen brengen. Maar ook de wijze waarop je die krijgt aangeboden. 

Deze masterclass is ingericht om je het betere storytelling te leren. Sneller, anders, praktisch, no nonsense en direct toepasbaar. Daarom word je getraind om met precisie-kracht vanuit je puurste zelf te presenteren. Je publiek weet het zeker: dit is echt en recht uit je hart.

Spreken in het openbaar voor gevorderden: neuro telling

Hoe speel je in op het onderbuikgevoel van je luisteraars? En raak je de juiste snaar? Zodat jouw presentatie of speech maximale impact heeft? Wat is de beste strategie om aan de juiste knoppen te draaien? En hoe raak je in je natuurlijk flow, zodat het vrijwel vanzelf gaat? Dat is waar Spreken in het Openbaar voor Gevorderden over gaat. Samengevat: Je leert het betere storytelling toepassen: neuro telling.

Aan welke knoppen

Wil je mensen enthousiasmeren? Aanzetten tot een koop? Hun gevoel raken en emotioneren. Je ‘ik merk’ branden en goed op de kaart zetten? Ervoor zorgen dat een belangrijke boodschap blijft hangen? Een dringende zaak presenteren in de boardroom of stakeholders meekrijgen voor je ideeën?

Tijdens Spreken in het Openbaar voor Gevorderden leer je hoe je de juiste knoppen beroert. Waardoor je het brein van je toehoorders in beweging krijgt.

Kracht van de eenvoud

Van storytelling naar neuro telling is eenvoudiger dan je zou denken. Je hebt wellicht al aan den lijve ondervonden dat je kortste voorbereidingen het beste resultaat geven. Logisch, want zodra je tijdens je presentatie gaat denken aan wat je wilde zeggen blokkeer je.  

Vroeger hadden storytellers niet eens papier om hun verhaal op te schrijven. Ze begrepen de strekking en wisten wat hun gehoor graag wilde weten. Het is nog steeds niet anders dan toen, met slechts één aanvulling: MindTuning.

MindTuning®

MindTuning® is een methodiek die is ontwikkeld om zintuiglijke processen op gang te brengen die razendsnel veranderingen in het brein bewerkstelligen. Door middel van visuele verbinding, taal, tonen, ritme en timing. Zo verdwijnen bijvoorbeeld angsten en stress als sneeuw voor de zon. Je leert een methodiek waarmee je in het brein van je auditorium bepaalde neurologische processen activeert om emoties op gang te brengen.

Winning secrets

In de boardroom hanteer je voortaan alle winning secrets om ook daar te overtuigen. Je weet ze feilloos toe te passen. Want niets maakt presenteren in de boardroom gemakkelijker dan als je deze winnaars durft in te zetten.

Het resultaat samengevat

Na afloop van Spreken in het Openbaar voor Gevorderden weet je automatisch je publiek te inspireren. En ook de juiste emoties te triggeren en zintuigen te prikkelen. Je laat bijvoeglijke naamwoorden leven. Je hebt jezelf een formule eigen gemaakt waarmee je met nauwelijks voorbereiding op het niveau van de beste sprekers presenteert.  Als vanzelf pas je retoricawetten toe, zonder daar bewust mee bezig te zijn. Je regisseert de aandacht van je publiek, want je presentaties zijn puur en authentiek. Kortom, ze gaan er echt toe doen.

Wetenschappelijk bewijs

De nieuwste wetenschappelijke inzichten bewijzen de effectiviteit van de baanbrekende aanpak die Spreek.nl al 25 jaar hanteert.

Je investering: € 1440,- 
Exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en uitgebreide lunches. Inschrijven

PE punten

Ben je Accountant (RA & AA) of Registercontroller (RC)? Dan moet je jaarlijks aan permanente educatie doen. Spreken in het openbaar voor gevorderden is NBA geaccrediteerd. Je kunt met deze training 12 PE punten/ uren behalen.

GRATIS refreshdagen

Minstens 4x per jaar ben je welkom op een refresh ochtend of -middag. Zeker handig wanneer je een tijdlang geen presentaties hebt gegeven. Of wanneer je behoefte hebt om nog meer te verbeteren. Het houdt je scherp en je blijft in vorm.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12.
Inschrijven van 2 of meer mensen: 10% korting

Jouw docenten

Je docenten Ian Miller en Pieter Frijters zijn door de wol geverfd. Zijn beide ondernemers en investeerders in verschillende bedrijven. Hun passie is mensen trainen op het hoogste niveau.

Pieter Frijters is zijn leven lang entrepreneur en de founder van de MindTuning methodiek en spreek.nl. Hij trainde persoonlijk meer dan 20.000 professionals, waaronder veel bekende Nederlanders in meer presentatiekracht. Ian heeft een passie voor trainen en is één van de allerbeste presentatie-deskundigen en is daarnaast ondernemer en investeerder in de televisie- en media-wereld. Frijters en Miller staan garant voor een spectaculair resultaat.

Een goede reden

Wij doceren anders dan anders. De traditionele lineaire manier van leren en trainen is voorbij. Wij benaderen educatie als een niet -lineair symbiotisch proces. Zodat de manier van leren de natuur zoveel mogelijk evenaart en vanzelf gaat. Dus zoveel mogelijk wordt afgestemd op de echte wereld en pure praktijk. Vandaar dat geen theatertechnieken worden toegepast of acteurs worden ingezet en wél ons geheime wapen: MindTuning®. 

Een methodiek die is ontwikkelt om zintuiglijke processen op gang te brengen die razendsnel veranderingen in het brein bewerkstelligen. Dit gebeurt door middel van visuele verbinding, taal, tonen, ritme en timing. Zo verdwijnen bijvoorbeeld angsten en stress als sneeuw voor de zon. De masterclass is een experience waardoor een sneller leerproces is gegarandeerd en alles wat je leert een heel leven beklijft.

Video: Waarom 'Spreken in het openbaar voor gevorderden? 

Investering met rente

Onze trainingen vereisen een investering in tijd en geld. Je mag verwachten dat deze training je een veelvoud aan rente oplevert.
Heb je nog vragen? Bel gerust: +31 (0)182 612345   ook Incompany

Ian Miller over zijn passie voor presentatiecoaching

 

Reacties van deelnemers:


Een bron van inspiratie

Ik ben erg enthousiast over deze training. Pieter is zeer ervaren en voor mij een bron van inspiratie.
Hans van ‘t Hart - psycholoog/relatietherapeut, Triple Impact

De juiste tools

Pieter geeft je precies de juiste tools om met kracht, overtuiging en vanuit je hart te spreken in het openbaar.
Ir. Pauline Kerkhoff - Auteur Turning Fat into Love

Deskundig


Met plezier en deskundigheid de verhalen vertellen/delen die al in je zitten.
Odette Meyer - managing partner CIC Company 

Praktisch en écht effectiefPraktisch en écht effectief. Voor iedereen aan te bevelen.
Halil Gursoy - zzp-er Marketing Consult

Ontzettend zinvolVeel persoonlijke aandacht, prettige sfeer en ontzettend zinvol wanneer je snel grote stappen wilt zetten.
Roel van Amstel - Sales Manager bij inRiver

Performance power

Pieter is in staat om in een tijdsbestek van enkele uren de beste talenten van mensen naar boven te halen en om te zetten in performance-power. Ik vind dat een heel bijzondere gave en kan hem aan iedereen aanbevelen.
Peter Savelberg - Directeur TristateCity, spreker bij Speakers Academy en Quality Bookings

Authenticiteit

Pieter leert je de kunst van het enthousiast en vrijuit spreken vanuit je authenticiteit. Met veel plezier denk ik aan de waardevolle training terug.
Metha Leth – Directeur Houkes & Leth Company

Nuttige en praktische training


Een nuttige, zeer praktische training om je presentatie skills te verbeteren.
Scott Cheung - directielid Credit Europe Bank

Spreekangst verholpen

Ik ben razend enthousiast over Pieter. Hij heeft mij over mijn spreekangst heen geholpen. Hierdoor heb ik meer business kunnen creëren.
Anton Niesse - DGA at Toptech Professionals & Solutions

Gegarandeerd succes

Een training spreken in het openbaar bij Pieter valt in de categorie goed voor mijzelf zorgen. Met enorme passie en vanuit veel ervaring biedt Pieter hoge kwaliteit en gegarandeerd succes!
Monique Koopman -  Founder R-E-D Executive Coaching en Interim Management

Improviseren

Ik heb geleerd om effectiever te presenteren en mij óók zonder voorbereiding comfortabel te voelen, waardoor ik kan improviseren.
Dick Boeve CMC - Bestuursadviseur & toezichthouder Rhemonte Holding B.V. 

"The devil is in the details"

 

"The devil is in the details”, dat is precies wat deze training je biedt.
Marcel Sanders - Manager innovatie Achmea

Op het podium staan

Erg waardevol om te weten hoe ik op het podium moet staan en waar op te letten.
Jaring Brunia - Directeur Boer Brunia

Waardevol

Enorm waardevol.
Tamer Saglambilek - Directeur Sales Care

Durven

Ik heb ontzettend veel van Pieter geleerd. De uitbreiding van mijn bedrijf is begonnen met een aantal goede presentaties; durven te laten zien wie je werkelijk bent. Het gevolg is dat mensen zich met mij en mijn organisatie willen verbinden.
Majorie Djorai - Founder & CEO MLX Live/ MLXcellence

Aanrader

Praktisch en doeltreffend, zeker een aanrader.
Bart Zegers - Directeur Wiltec BV

Inschrijven Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen