Trainingsaanbod

Spreken in het openbaar voor gevorderden

Docenten

Pieter Frijters

Pieter Frijters werd bekend in Nederland met zijn spreektrainingen en Mindtuning™-sessies. Hij is een fenomeen in de wereld van managementtrainers: bevlogen, radicaal en met een no nonsens aanpak. Hij weet alles van onzekerheid, angst, assertiviteit, uitstraling en charisma. Hij gaf NEE-seminars en seminars in 'autoriteit en onverzettelijkheid'. Hij is de grondlegger van Mindtuning. Hij maakte van Spreek.nl marktleider op het gebied van presentatietrainingen en trainde persoonlijk tienduizenden mensen. Op het gebied van spreekangst geldt hij algemeen als dé autoriteit. De door hem ontwikkelde methodiek werkt weergaloos en is onovertroffen.

Video: Pieter Frijters als gastspreker voor 600 analisten en artsen: 'Passie voor werk'


Video: Schrijfster Lou Niestadt over Pieter Frijters

Naar trainingsaanbod >>>

Ian

Ian is een pionier. Van niets tot iets komen is zijn specialisme. Hij heeft het talent om van wilde ideeën, een concreet plan en uiteindelijk een bloeiend bedrijf te maken. Mensen enthousiasmeren, is één van de dingen die hem gelukkig maakt.Ian trainde de afgelopen jaren talloze consultants in zelfverzekerd presenteren. Het trainen en coachen van mensen geeft hem én zijn cursisten een boost aan energie.

Na bij het Korps Mariniers te hebben gediend, volgde Ian een studie Bedrijfskunde. Hij vestigde zich als ondernemer in Rusland en reisde daarna een jaar door Azië.Terug in Nederland vestigde Ian zich als zelfstandig consultant. Hij werkte voor opdrachtgevers als het Havenbedrijf Rotterdam en de samenwerkende Delftse kennisinstituten (TU Delft, Deltares, TNO, Unesco-IHE en KIWA).

In 2006 startte Ian met een strategie-consultancy bedrijf, volledig gericht op de zorgsector. Hij verkocht het snelgroeiende bedrijf 2011. Vervolgens richtte hij zich op investeringen.Ian is momenteel actief in de mediasector met vormgeving voor televisieprogramma’s en productie van (animatie)films en televisiecommercials. Daarnaast is hij als producent bezig met het opstarten van een spannend traject dat met een nieuw soort film te maken heeft. 

Pieter Frijters over Ian: 16 jaar eerder volgde Ian een training ‘Spreken in het openbaar’. Hij bleek een getalenteerd spreker. Als er nu iemand is die op het allerhoogste niveau kan presenteren dan is hij het wel. Ian heeft de kennis, bezit de kunde en heeft de gave om ervaren sprekers beter te leren presenteren dan ze eerder voor mogelijk hielden. 

Ian over zijn passie voor presentatie-coaching

Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen