Trainingsaanbod

Spreken in het openbaar

Docenten

Pieter Frijters

Pieter Frijters werd bekend in Nederland met zijn spreektrainingen en Mindtuning™-sessies. Hij is een fenomeen in de wereld van managementtrainers: bevlogen, radicaal en met een no nonsens aanpak. Hij weet alles van onzekerheid, angst, assertiviteit, uitstraling en charisma. Hij gaf NEE-seminars en seminars in 'autoriteit en onverzettelijkheid'. Hij is de grondlegger van Mindtuning. Hij maakte van Spreek.nl marktleider op het gebied van presentatietrainingen en trainde persoonlijk tienduizenden mensen. Op het gebied van spreekangst geldt hij algemeen als dé autoriteit. De door hem ontwikkelde methodiek werkt weergaloos en is onovertroffen.

Ian

Na bij het Korps Mariniers te hebben gediend, volgde Ian een studie Bedrijfskunde. Hij vestigde zich als ondernemer in Rusland en reisde daarna een jaar door Azië.Terug in Nederland vestigde Ian zich als zelfstandig consultant. Hij werkte voor opdrachtgevers als het Havenbedrijf Rotterdam en de samenwerkende Delftse kennisinstituten (TU Delft, Deltares, TNO, Unesco-IHE en KIWA).
In 2006 startte Ian met een strategie-consultancy bedrijf, volledig gericht op de zorgsector. Hij verkocht het snelgroeiende bedrijf 2011. Vervolgens richtte hij zich op investeringen.Ian is momenteel actief in de mediasector met vormgeving voor televisieprogramma’s en productie van (animatie)films en televisiecommercials. Daarnaast is hij als producent bezig met het opstarten van een spannend traject dat met een nieuw soort film te maken heeft. 

Ian is een pionier. Van niets tot iets komen is zijn specialisme. Hij heeft het talent om van wilde ideeën, een concreet plan en uiteindelijk een bloeiend bedrijf te maken. Mensen enthousiasmeren, is één van de dingen die hem gelukkig maakt.Ian trainde de afgelopen jaren talloze consultants in zelfverzekerd presenteren. Het trainen en coachen van mensen geeft hem én zijn cursisten een boost aan energie.

Pieter Frijters over Ian: 16 jaar eerder volgde Ian een training ‘Spreken in het openbaar’. Hij bleek een getalenteerd spreker. Als er nu iemand is die op het allerhoogste niveau kan presenteren dan is hij het wel. Ian heeft de kennis, bezit de kunde en heeft de gave om ervaren sprekers beter te leren presenteren dan ze eerder voor mogelijk hielden. 

Ian over zijn passie voor presentatie-coaching

Nic

Nic heeft zijn sporen verdiend in de assurantiën. Hij was meer dan 20 jaar directeur/ eigenaar van een financieel advieskantoor. Hij verkocht zijn bedrijf om zijn passie te volgen: het coachen van mensen in de ruimste zin van het woord. Nic is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Zijn oeverloze enthousiasme, authenticiteit, empathie, eerlijkheid en communicatieve vermogen maken van hem een uitstekend docent en een aanwinst voor Spreek.nl.

Video: Nic over de invloed op jezelf

Tristan

Tristan stotterde als kind. Hij kwam als cliënt binnen voor persoonlijke coaching om definitief af te komen van een voor hem soms hinderlijke stotter. Hij raakte enthousiast over de methodiek en kreeg een enorme drive om presentatietrainer te worden.  Pieter Frijters leidde hem persoonlijk op.
Tristan groeide op in een ondernemersgezin. Hij studeerde af als Register Controller aan de Universiteit van Groningen. En heeft ruime ervaring als Controller en Manager Finance bij o.a. ING Bank, Rabobank, Achmea en Unigarant/ANWB. Hij is een mensen mens. Het is zijn passie om anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Video: Tristan over stotteren

Jeroen

Jeroen is een inspirerende en doelgerichte presentatietrainer. De meerwaarde van goede presentatieskills ziet hij dagelijks terug binnen de organisatie waarin hij werkt.
Na zijn studie ging hij als bevlogen manager aan de slag voor diverse werkgevers. 13 jaar geleden startte hij zijn carrière bij de gemeente Ede, als manager van de Sociale Dienst. De laatste vijf jaar is Jeroen er werkzaam als manager van de afdeling Veiligheid. En adviseert burgemeester en diverse wethouders over alle aspecten van openbare orde en veiligheid.
Om zijn presentatieskills naar het hoogste niveau te tillen, liet Jeroen zich trainen door Pieter Frijters. Hij viel onmiddellijk op door zijn presentatietalent en aanleg om waardevolle feedback te geven op mede-cursisten. Een gevolg kon niet uitblijven. Inmiddels is Jeroen door Pieter Frijters persoonlijk opgeleid als docent van Spreek.nl.

Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
nuon menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen