Spreek.nl - powered by Frijters mindtuning® Spreek.nl Presentatie trainingen
Trainingsaanbod

Spreken in het openbaar

Docenten

Pieter Frijters

Pieter Frijters werd bekend in Nederland met zijn spreektrainingen en Mindtuning™-sessies. Hij is een fenomeen in de wereld van managementtrainers: bevlogen, radicaal en met een no nonsens aanpak. Hij weet alles van onzekerheid, angst, assertiviteit, uitstraling en charisma. Hij gaf NEE-seminars en seminars in 'autoriteit en onverzettelijkheid'. Hij is de grondlegger van Mindtuning. Hij maakte van Spreek.nl marktleider op het gebied van presentatietrainingen en trainde persoonlijk tienduizenden mensen. Op het gebied van spreekangst geldt hij algemeen als dé autoriteit. De door hem ontwikkelde methodiek werkt weergaloos en is onovertroffen. 


Ellen

Ellen Hendriks is HBO geschoold sociaal pedagoog en oplossingsgericht therapeut en heeft eveneens een HBO technische achtergrond. Vanwege een burn-out maakte ze kennis met Pieter Frijters en de bijzondere impact die MindTuning op haar had. Vanaf dat moment wilde ze maar één ding: anderen coachen om de beste versie van zichzelf te worden.

Zij is in 2010 bij Frijters Mind Tuning BV gaan werken om aanvankelijk het vak van MindTuning coach te leren en is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Na diverse werkzaamheden binnen het bedrijf begon Ellen als jeugdcoach en werkte met jonge mensen met angst. Ze ontwikkelde zich door tot MindTuning coach en sinds 2015 geeft Ellen zelfstandig trainingen ‘Presenteren voor beginners’ en ‘Spreken in het openbaar’.

Haar inlevingsvermogen is fenomenaal. Zij laat cursisten boven zichzelf uitstijgen.

Tristan

Tristan Wiering kwam binnen als deelnemer aan een presentatietraining bij Spreek.nl. In korte tijd doorliep hij alle opleidingen en viel op door zijn aanleg en gedrevenheid.
Pieter Frijters leidde hem persoonlijk op tot spreek- en presentatietrainer. Naast het geven van presentatietrainingen is Tristan fulltime werkzaam in de financiële sector.
Hij studeerde af als Register Controller aan de Universiteit van Groningen. En heeft ruime ervaring als Controller en Manager Finance bij o.a. ING Bank, Rabobank en Achmea. Momenteel is Tristan Business Controller bij Unigarant/ANWB.
Tristan groeide op in een ondernemersgezin. Hij is een mensen mens. Het is zijn passie om anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.
In zijn vrije tijd houdt Tristan zich bezig met de Russische krijgskunst Systema, die als basis natuurlijk bewegen, adem en ontspanning heeft.
Samen met Pieter Frijters ontwikkelde Tristan PE geaccrediteerde presentatietrainingen specifiek gericht op financials.

 

Terug naar het overzicht