Trainingsaanbod

Spreken in het openbaar

Docenten

Pieter Frijters

Pieter Frijters werd bekend in Nederland met zijn spreektrainingen en Mindtuning™-sessies. Hij is een fenomeen in de wereld van managementtrainers: bevlogen, radicaal en met een no nonsens aanpak. Hij weet alles van onzekerheid, angst, assertiviteit, uitstraling en charisma. Hij gaf NEE-seminars en seminars in 'autoriteit en onverzettelijkheid'. Hij is de grondlegger van Mindtuning. Hij maakte van Spreek.nl marktleider op het gebied van presentatietrainingen en trainde persoonlijk tienduizenden mensen. Op het gebied van spreekangst geldt hij algemeen als dé autoriteit. De door hem ontwikkelde methodiek werkt weergaloos en is onovertroffen.

Video: Pieter Frijters als gastspreker voor 600 analisten en artsen: 'Passie voor werk'


Video: Schrijfster Lou Niestadt over Pieter Frijters

Naar trainingsaanbod >>>

Tristan

Tristan stotterde als kind. Hij kwam als cliënt binnen voor persoonlijke coaching om definitief af te komen van een voor hem soms hinderlijke stotter. Hij raakte enthousiast over de methodiek en kreeg een enorme drive om presentatietrainer te worden.  Pieter Frijters leidde hem persoonlijk op.
Tristan groeide op in een ondernemersgezin. Hij studeerde af als Register Controller aan de Universiteit van Groningen. En heeft ruime ervaring als Controller en Manager Finance bij o.a. ING Bank, Rabobank, Achmea en Unigarant/ANWB. Hij is een mensen mens. Het is zijn passie om anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Tristan over stotteren

 
What do you want to do ?
New mail

Nic

Nic heeft zijn sporen verdiend in de assurantiën. Hij was meer dan 20 jaar directeur/ eigenaar van een financieel advieskantoor. Hij verkocht zijn bedrijf om zijn passie te volgen: het coachen van mensen in de ruimste zin van het woord. Nic is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Zijn oeverloze enthousiasme, authenticiteit, empathie, eerlijkheid en communicatieve vermogen maken van hem een uitstekend docent en een aanwinst voor Spreek.nl.

Video: Nic over de invloed op jezelf

Laurien

Laurien is een multitalent op het gebied van presenteren. Als TV presentatrice werkte ze voor RTL en SBS. Ook speelde Laurien als actrice in series als GTST, Dokter Tinus en in Moordvrouw. Zij is bovendien presentatie docent, zangeres, voice-over en dagvoorzitter. Tevens rondde zij haar studie op de Universiteit van Amsterdam af als Meester in de Rechten (privaatrecht). 

Voor SPREEK gaat ze regelmatig met cameraploeg het land in om mensen te interviewen, op zoek naar spreektalent. 

Als zij doceert voel je in iedere vezel dat zij weet wat er bij jou speelt en wat je nodig hebt om goed te presenteren. Zij verstaat de kunst om ‘dat’ te laten gebeuren waarvan je eerder dacht dat het voor jou niet weggelegd was. 

Laurien studeerde Muziektheater aan het Artez Conservatorium, maar weet uit ervaring dat spreken in het openbaar meer is dan het aanleren van theatertechnieken. Want presenteren hoort puur te zijn, vanuit je ziel. Wat wil je overbrengen? Tegen wie spreek je? En hoe verhoud jij je tot deze mensen? Alles wat zij jou leert laat ze je ook ervaren. Want pas dan beklijft het. 

Zij weet hoe je met jouw stem muziek maakt, en hoe je mimiek, houding en beweging inzet om te presenteren met impact. Zij leert jou hoe je gortdroge stof omzet in een story en hoe je mensen raakt. Haar kennis en ervaring zijn jouw voordeel.

Laurien weet te verbinden, mensen te enthousiasmeren en verstaat de kunst om het presentatietalent in jou naar boven te halen. Het podium is haar domein. Met zekerheid leert Laurien jou beter dan goed presenteren. 


Laurien aan het werk voor SPREEK-TV

Ian

Ian is een pionier. Van niets tot iets komen is zijn specialisme. Hij heeft het talent om van wilde ideeën, een concreet plan en uiteindelijk een bloeiend bedrijf te maken. Mensen enthousiasmeren, is één van de dingen die hem gelukkig maakt.Ian trainde de afgelopen jaren talloze consultants in zelfverzekerd presenteren. Het trainen en coachen van mensen geeft hem én zijn cursisten een boost aan energie.

Na bij het Korps Mariniers te hebben gediend, volgde Ian een studie Bedrijfskunde. Hij vestigde zich als ondernemer in Rusland en reisde daarna een jaar door Azië.Terug in Nederland vestigde Ian zich als zelfstandig consultant. Hij werkte voor opdrachtgevers als het Havenbedrijf Rotterdam en de samenwerkende Delftse kennisinstituten (TU Delft, Deltares, TNO, Unesco-IHE en KIWA).

In 2006 startte Ian met een strategie-consultancy bedrijf, volledig gericht op de zorgsector. Hij verkocht het snelgroeiende bedrijf 2011. Vervolgens richtte hij zich op investeringen.Ian is momenteel actief in de mediasector met vormgeving voor televisieprogramma’s en productie van (animatie)films en televisiecommercials. Daarnaast is hij als producent bezig met het opstarten van een spannend traject dat met een nieuw soort film te maken heeft. 

Pieter Frijters over Ian: 16 jaar eerder volgde Ian een training ‘Spreken in het openbaar’. Hij bleek een getalenteerd spreker. Als er nu iemand is die op het allerhoogste niveau kan presenteren dan is hij het wel. Ian heeft de kennis, bezit de kunde en heeft de gave om ervaren sprekers beter te leren presenteren dan ze eerder voor mogelijk hielden. 

Ian over zijn passie voor presentatie-coaching

Jeroen

Jeroen viel tijdens een training ‘Spreken in het Openbaar’ op vanwege zijn presentatietalent:
zijn authenticiteit, pure uitstraling, stemgebruik en de wijze waarop hij droge cijfers en gegevens direct wist om te zetten in een story. Het was een plezier om naar hem te kijken en te luisteren. 

Pieter Frijters: 2 maanden na de training kon ik me nog ieder detail herinneren van zijn presentaties toen hij bij mij op training was. Gewoon uniek als iemand zo lang blijft hangen. Zoveel talent mag voor SPREEK niet verloren gaan. Ik heb hem benaderd met de vraag of hij opgeleid wilde worden als presentatie-docent. Zijn antwoord was JA. 

Jeroen is tijdens zijn andere leven ambtenaar. Als verantwoordelijk manager adviseert hij burgemeester en wethouders op het gebied van veiligheid en openbare orde. 

Als presentatie-docent weet hij jou te enthousiasmeren en leert je de skill om gortdroge stof om te zetten in een verhaal dat impact heeft. Want het echte spreken in het openbaar is het vertellen van stories. Want die blijven hangen. 

Met veel passie geeft Jeroen de training ‘Spreken in het Openbaar’. De waarderingen van zijn cursisten spreken boekdelen. Hij weet je snel een gevoel van vertrouwdheid te geven en een setting te creëren waarin je van elkaar leert. Hij weet je tot op het bot te inspireren.

Terug naar het overzicht
Meer dan 28.000 professionals volgden onze trainingen.
wwf ah
vattenfall menzis
rabobank ohra
mvj kpn
fiat perry sports
philips ing
tno tu-delft
abp abn
achmea ahoy
asr aviko
bp cz
danone dnb
dela fontys
gemeente utrecht haagse hogeschool
ahold politie
reaal unilever
veghel venlo
zwitserleven interpolis
knvb nn
nhl eneco
shell vu wageningen